reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja mam manuala i to bez czujników parkowania 🤣 mąż ma z czujnikiem, ale za duże dla mnie jest.
Tak mamy 2 auta, a ja "moim" prawie nie jeżdżę 🤡
a w sumie co manualna utrudnia? Bo bez czujników to bym nie wsiadła 😂 ale fenomenu automatów nie rozumiem, ale może dlatego, że nie jeździłam nigdy, @Avy, objaśnij nam

reklama
a w sumie co manualna utrudnia? Bo bez czujników to bym nie wsiadła 😂 ale fenomenu automatów nie rozumiem, ale może dlatego, że nie jeździłam nigdy, @Avy, objaśnij nam
No to jest luksus jak wsiadasz i nie masz sprzęgła, skrzyni biegów nie ruszasz. Tylko siedzisz, łapki na kierownicy, i dusisz gaz i hamulec na przemian 😁 Taki fenomen 😁

@Avy to ten sam egzamin? 😎

Załączniki

• IMG_1324.jpeg
    IMG_1324.jpeg
    70,9 KB · Wyświetleń: 86
W korku mega ulatwia bo nie używasz sprzęgła, nie ma ryzyka, że Ci zgaśnie auto, albo cofnie pod górkę. Mój mąż ma w swoim nie dość, że automat to jeszcze tempomat więc w dalekie trasy to jest świetne. W ogóle nie używasz nóg, jedziesz stała prędkością i do tego spalanie wychodzi super. Zdecydowanie powoduje mniejszy stres jazda takim autem z automatem.

W korku mega ulatwia bo nie używasz sprzęgła, nie ma ryzyka, że Ci zgaśnie auto, albo cofnie pod górkę. Mój mąż ma w swoim nie dość, że automat to jeszcze tempomat więc w dalekie trasy to jest świetne. W ogóle nie używasz nóg, jedziesz stała prędkością i do tego spalanie wychodzi super. Zdecydowanie powoduje mniejszy stres jazda takim autem z automatem.
kurde, a ja lubię zmieniać biegi 😂 i też mam podobno tempomat, ale jeszcze się nie nauczyłam jak się go ustawia 😂

Taaak, tempomat jest super 😊
Mój ma jeszcze system bezkluczykowy, więc nawet nie muszę szukać kluczyka od auta w torebce 😁

reklama
Do góry