reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Super, że hormony masz perfekt🙂 i że jest plan dalszych starań.

Wg mnie AMH w porządku norma dla wieku 20-24 lata to 1.52-9.95 a Ty masz prawie 3 , a masz 23 lata , niedobór wit d3 jest raczej powszechnym zjawiskiem, a żelazo uzupełnisz🙂

Powiedz mi jak u Ciebie ? Zdecydowałaś się jednak na tą stymulację i monitoring ? 😊

reklama
@997tenNumerToKlopoty Byłaś na becie ??
Dziewczyny ja miałam rozmowę z lekarzem z kliniki. Hormony wszystkie perfekt, morfologia tez, AMH 2,84. Jedynie co to niedobór żelaza i witaminy d3 (biorę 3000 jednostek dziennie). Lekarz wypisze receptę i wyśle pocztą. Zdecydowałam się na icsi naturalle czyli mała stymulacja ( clomifen, pergoveris i ovitrelle)
Powiedzcie mi czy to AMH nie jest za niskie jak na mój wiek 23 lata?
Super, że coś do przodu 😊
Kiedy podchodzicie?
Moim zdaniem AMH spoko. Gdyby było koło 1 to rzeczywiście mogłabyś panikować

Powiedz mi jak u Ciebie ? Zdecydowałaś się jednak na tą stymulację i monitoring ? 😊
Nadal myślę, zobaczę jak w pracy, czy dam radę ogarnąć znowu wolne, jeśli tak to pojadę do gin i powiem jaka sprawa, ale jestem dopiero w 4 dc, pojadę w środku w okolicach , albo po owu , żeby zobaczyć przy okazji co w jajnikach ciekawego piszczy. 🙂 dzięki, że pytasz🙂

Nadal myślę, zobaczę jak w pracy, czy dam radę ogarnąć znowu wolne, jeśli tak to pojadę do gin i powiem jaka sprawa, ale jestem dopiero w 4 dc, pojadę w środku w okolicach , albo po owu , żeby zobaczyć przy okazji co w jajnikach ciekawego piszczy. 🙂 dzięki, że pytasz🙂

Nie masz opcji znaleść gina trochę bliżej? W sumie to cię rozumiem bo moja klinika jest godzinę drogi od mojego miasta i tez już myśle o tym, że trzeba będzie wziąć trochę wolnego. Jedynie co, to że mam luz i jak potrzebuje wyjść z pracy szybciej, przyjść później albo wziąć wolne to nie ma z tym żadnego problemu szczególnie od kąd zostałam kierowniczką 😊

Nie masz opcji znaleść gina trochę bliżej? W sumie to cię rozumiem bo moja klinika jest godzinę drogi od mojego miasta i tez już myśle o tym, że trzeba będzie wziąć trochę wolnego. Jedynie co, to że mam luz i jak potrzebuje wyjść z pracy szybciej, przyjść później albo wziąć wolne to nie ma z tym żadnego problemu szczególnie od kąd zostałam kierowniczką 😊
Niestety , to najbliższe miejsce w mojej lokalizacji akurat ,w sumie to jak nie ma korków to 1.5 h się tam jedzie.
Gratuluję awansu, fajnie , że umożliwia Ci urywanie się z pracy 😉😃

reklama
Gratulacje z okazji awansu!

New Year Smiling GIF

Do góry