anyżowa
Fanka BB :)
Im bliżej końca tym bardziej się rozpisujemyWiecie ze przekroczymy dzisiaj chyba 800 stron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Im bliżej końca tym bardziej się rozpisujemyWiecie ze przekroczymy dzisiaj chyba 800 stron?
Ejj, to ktoś tu leci w ciula!Ej a w ogóle z nami tez sa tu Polacy, ta sama wycieczka, 18-26 i my mamy 7 noclegów a oni 8...
Nie jesteś pamietam jak parę lat temu byliśmy na Dominikanie - dwa razy nad oceanem tylko, reszta przy basenie. A tak sie nastawilam na ten ocean...Ej dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
I nawet zbytnio nie potrzebowałyście moim tematów do rozmówWiecie ze przekroczymy dzisiaj chyba 800 stron?
Dzisiaj szły jakoś sameI nawet zbytnio nie potrzebowałyście moim tematów do rozmów
Ewidentnie! Ktoś musiał się pomylić i teraz brnął w kłamstwo.Ejj, to ktoś tu leci w ciula!
Super, że hormony masz perfekt i że jest plan dalszych starań.@997tenNumerToKlopoty Byłaś na becie ??
Dziewczyny ja miałam rozmowę z lekarzem z kliniki. Hormony wszystkie perfekt, morfologia tez, AMH 2,84. Jedynie co to niedobór żelaza i witaminy d3 (biorę 3000 jednostek dziennie). Lekarz wypisze receptę i wyśle pocztą. Zdecydowałam się na icsi naturalle czyli mała stymulacja ( clomifen, perfoveris i ovitrelle)
Powiedzcie mi czy to AMH nie jest za niskie jak na mój wiek 23 lata?