reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Super, że hormony masz perfekt🙂 i że jest plan dalszych starań.

Wg mnie AMH w porządku norma dla wieku 20-24 lata to 1.52-9.95 a Ty masz prawie 3 , a masz 23 lata , niedobór wit d3 jest raczej powszechnym zjawiskiem, a żelazo uzupełnisz🙂

Powiedz mi jak u Ciebie ? Zdecydowałaś się jednak na tą stymulację i monitoring ? 😊

reklama
@997tenNumerToKlopoty Byłaś na becie ??
Dziewczyny ja miałam rozmowę z lekarzem z kliniki. Hormony wszystkie perfekt, morfologia tez, AMH 2,84. Jedynie co to niedobór żelaza i witaminy d3 (biorę 3000 jednostek dziennie). Lekarz wypisze receptę i wyśle pocztą. Zdecydowałam się na icsi naturalle czyli mała stymulacja ( clomifen, pergoveris i ovitrelle)
Powiedzcie mi czy to AMH nie jest za niskie jak na mój wiek 23 lata?
Super, że coś do przodu 😊
Kiedy podchodzicie?
Moim zdaniem AMH spoko. Gdyby było koło 1 to rzeczywiście mogłabyś panikować

Powiedz mi jak u Ciebie ? Zdecydowałaś się jednak na tą stymulację i monitoring ? 😊
Nadal myślę, zobaczę jak w pracy, czy dam radę ogarnąć znowu wolne, jeśli tak to pojadę do gin i powiem jaka sprawa, ale jestem dopiero w 4 dc, pojadę w środku w okolicach , albo po owu , żeby zobaczyć przy okazji co w jajnikach ciekawego piszczy. 🙂 dzięki, że pytasz🙂

Nadal myślę, zobaczę jak w pracy, czy dam radę ogarnąć znowu wolne, jeśli tak to pojadę do gin i powiem jaka sprawa, ale jestem dopiero w 4 dc, pojadę w środku w okolicach , albo po owu , żeby zobaczyć przy okazji co w jajnikach ciekawego piszczy. 🙂 dzięki, że pytasz🙂

Nie masz opcji znaleść gina trochę bliżej? W sumie to cię rozumiem bo moja klinika jest godzinę drogi od mojego miasta i tez już myśle o tym, że trzeba będzie wziąć trochę wolnego. Jedynie co, to że mam luz i jak potrzebuje wyjść z pracy szybciej, przyjść później albo wziąć wolne to nie ma z tym żadnego problemu szczególnie od kąd zostałam kierowniczką 😊

Nie masz opcji znaleść gina trochę bliżej? W sumie to cię rozumiem bo moja klinika jest godzinę drogi od mojego miasta i tez już myśle o tym, że trzeba będzie wziąć trochę wolnego. Jedynie co, to że mam luz i jak potrzebuje wyjść z pracy szybciej, przyjść później albo wziąć wolne to nie ma z tym żadnego problemu szczególnie od kąd zostałam kierowniczką 😊
Niestety , to najbliższe miejsce w mojej lokalizacji akurat ,w sumie to jak nie ma korków to 1.5 h się tam jedzie.
Gratuluję awansu, fajnie , że umożliwia Ci urywanie się z pracy 😉😃

reklama
Gratulacje z okazji awansu!

New Year Smiling GIF

Do góry