E
eag
Gość
pewnie koło 18nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie koło 18nie wiem
Ale odświeżasz już?nie wiem
To się po prostu należałoTaka niespodzianka to akurat super
taaak ale zawsze są między 17 a 18 także na spoksieAle odświeżasz już?
To ciekawe gdzie jest graniczna godzina? Jak wylot o 6 rano to jest nocleg, albo o 9? Żałosne to....Nie wiem, ale na bank tego tak nie zostawie. Moze gowno ugram. Ale będę próbować. Niewyobrazam sobie, jak bardzo bede wyjebana jak wyladuje.
Współczuję mieszkania w takiej społeczności....żeby po testy trzebabyło jechać do sąsiedniej miejscowości , a nie można sobie kupić na miejscuU mnie na "wsi" by to nie przeszło! Od razu ludzie by gadali.
Czajcie to!
W marcu rok temu spóźniała mi się okres, a moje są zawsze regularne. Niby nie działaliśmy, ale miałam wieczorem imprezę i ten spozniajacy się okres. Więc poszłam do apteki po test żeby się upewnić, że nie jestem w ciąży. Oczywiście negatyw. I oczywiście nikomu nie powiedziałam. A mojemu mężowi w pracy następnego dnia szef gratulował!!!!! Ta aptekarka, której nawet nie znam musiała wypaplać komuś, że kupiłam test. I nawet im przez myśl nie przeszlo, że może jednak wynik pozytywny ale nie powiedziałam z jakiegoś powodu mężowi. Mówię wam. Hot plota poszła bez zastanowienia.
Na pewno się zagnieżdżaBoli mnie brzuch miesiączkowo. Proszę o opinie, że nie jest to dopiero owulacja, a zapłodnienie
2 dz po.. chyba aż taka rakieta to nie jest.Na pewno się zagnieżdża
Cos widać, ale na testach hello baby są takie fabryczne, a jak szkielko zdejmiesz, to ona jest biała. Czy moze to inny test?