reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Czy któraś z Was zna może ginekologa Krzysztofa Grettka z Katowic i może coś o nim powiedzieć?

@LadyCaro my lecimy dokładnie tak samo, z tego biura. Wylot w nocy. Powrót do PL o 3.00. I wiemy ze będziemy pół dnia na walizkach siedzieć. Może się uda przedłużyć dobę a może nie. Powrót 11.06. O świcie już w Polsce. No i wymeldowanie godz: 12.00. w dn. 10.06. Ale w umowie jest wpisane do 11.06.
Czaje. I tak bede ich pozywać xD

Załączniki

• 44c36b88-b5de-4a35-b7bd-628435ad15fc.jpeg
    44c36b88-b5de-4a35-b7bd-628435ad15fc.jpeg
    31,6 KB · Wyświetleń: 55
Moi znajomi kiedyś mieli dobę opóźnienia wylotu z Polski na wczasy. Po walce z biurem dostali takie odszkodowanie, że wczasy wyszły im za grosze, ale wymagało to kilku odwołań...
mojemu koledze na Majorce już po przylocie zmienili hotel. Złożył reklamację itp. Dostał 100zl voucheru na przyszłe wakacje🤡

Ja z kumpelą lata temu miałyśmy lot do Turcji. Lot z Katowic - dotarłyśmy na lotnisko, a tam opóźniony o 14,5 godziny... W związku z tym nasz pobyt został od razu skrócony o 1 dobę. Dodatkowo wylot powrotny przesunęli z 20 na10 rano, znowu skracając pobyt. Z 7 dni wypoczynku miałyśmy 5 🤬🤬
Pisałam reklamację, ale nie pamiętam czy coś ugrałam szczerze mówiąc. To był z Exim tours

reklama
My osobiście mieliśmy taką sytuację: wylądowaliśmy na miejscu i oczywiście ludzi odbierało kilka biur podróży. No i czytają te nazwiska i czytają... Zamknęli listę, a my i jeszcze jedna para stoimy dalej z coraz większymi oczami. Po chwili gdy wszyscy zapakowali się do autokaru podeszła rezydentka i zaczęła wyjaśniać, że my, oni i jeszcze jedna para wykupiliśmy lasta (dzień wcześniej) w jednym czasie i zabrakło miejsca dla nas w tym hotelu. Finalnie właściciel owego hotelu miał postawiony nowiusieńki jakieś 400m dalej i ulokowali nas w nim. Nie dość, że hotel był nowy, to z o wiele bardziej zadbaną plaża :D

Do góry