Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka niespodzianka to akurat superMy osobiście mieliśmy taką sytuację: wylądowaliśmy na miejscu i oczywiście ludzi odbierało kilka biur podróży. No i czytają te nazwiska i czytają... Zamknęli listę, a my i jeszcze jedna para stoimy dalej z coraz większymi oczami. Po chwili gdy wszyscy zapakowali się do autokaru podeszła rezydentka i zaczęła wyjaśniać, że my, oni i jeszcze jedna para wykupiliśmy lasta (dzień wcześniej) w jednym czasie i zabrakło miejsca dla nas w tym hotelu. Finalnie właściciel owego hotelu miał postawiony nowiusieńki jakieś 400m dalej i ulokowali nas w nim. Nie dość, że hotel był nowy, to z o wiele bardziej zadbaną plaża
My lecieliśmy z tego Exim Tours do Hiszpanii i wszystko było spokoJa z kumpelą lata temu miałyśmy lot do Turcji. Lot z Katowic - dotarłyśmy na lotnisko, a tam opóźniony o 14,5 godziny... W związku z tym nasz pobyt został od razu skrócony o 1 dobę. Dodatkowo wylot powrotny przesunęli z 20 na10 rano, znowu skracając pobyt. Z 7 dni wypoczynku miałyśmy 5
Pisałam reklamację, ale nie pamiętam czy coś ugrałam szczerze mówiąc. To był z Exim tours
Ja nie mam nigdzie wymeldowanie 25Haha
Ej to ja też
Ale jeśli Was o tym nie poinformowano to walka wskazana
Na pierwszym zdjęciu widać jakiś prześwit oby to było "to"Hej Dziewczynki
Mi się coś psychika staraczkowa ostro zachwiała.. musiałam trochę odpocząć, bo moja nadzieja przerodziła się w złość do świata, strach na patrzenie na niemowlaki koleżanek, na tę niesprawiedliwość.
Pomogło.
Co do cieni cienia na testach paskowych.. te 2 kreski są tam już przed nasikaniem i tak zobaczcie na mój test 8 dpo. Chcę sprawdzić jak ja to widzę a jak wy , widzicie tam coś?
My też nie mamy takiego zapisu że 10 out tylko mamy się domyślić . Ale ja akurat pytałam o te godziny wylotu sto razy bo nas leci trochę więcej, to mówiła babka że pół dnia na walizkach albo dokupienie doby.Ja nie mam nigdzie wymeldowanie 25
Dzięki za ocenę i dobre intencje. Przynajmniej wiem dzięki Wam że ja sama sobie tego w głowie nie wymyslilam. Skończyło się okresem.Na pierwszym zdjęciu widać jakiś prześwit oby to było "to"
A jakby tak polecieć z dziećmi? MasakraLot jest 26 o 4 rano. Czyli powinnismy o 11 juz siedziec bez pokoju, prysznica, na walizkach... szalone.
nie wiem@997tenNumerToKlopoty kiedy będą wyniki twojej bety?