reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
My osobiście mieliśmy taką sytuację: wylądowaliśmy na miejscu i oczywiście ludzi odbierało kilka biur podróży. No i czytają te nazwiska i czytają... Zamknęli listę, a my i jeszcze jedna para stoimy dalej z coraz większymi oczami. Po chwili gdy wszyscy zapakowali się do autokaru podeszła rezydentka i zaczęła wyjaśniać, że my, oni i jeszcze jedna para wykupiliśmy lasta (dzień wcześniej) w jednym czasie i zabrakło miejsca dla nas w tym hotelu. Finalnie właściciel owego hotelu miał postawiony nowiusieńki jakieś 400m dalej i ulokowali nas w nim. Nie dość, że hotel był nowy, to z o wiele bardziej zadbaną plaża :D
Taka niespodzianka to akurat super :D :D

Ja z kumpelą lata temu miałyśmy lot do Turcji. Lot z Katowic - dotarłyśmy na lotnisko, a tam opóźniony o 14,5 godziny... W związku z tym nasz pobyt został od razu skrócony o 1 dobę. Dodatkowo wylot powrotny przesunęli z 20 na10 rano, znowu skracając pobyt. Z 7 dni wypoczynku miałyśmy 5 🤬🤬
Pisałam reklamację, ale nie pamiętam czy coś ugrałam szczerze mówiąc. To był z Exim tours
My lecieliśmy z tego Exim Tours do Hiszpanii i wszystko było spoko

Hej Dziewczynki ❤️
Mi się coś psychika staraczkowa ostro zachwiała.. musiałam trochę odpocząć, bo moja nadzieja przerodziła się w złość do świata, strach na patrzenie na niemowlaki koleżanek, na tę niesprawiedliwość.
Pomogło:).
Co do cieni cienia na testach paskowych.. te 2 kreski są tam już przed nasikaniem i tak zobaczcie na mój test 8 dpo. Chcę sprawdzić jak ja to widzę a jak wy 😁, widzicie tam coś?
Na pierwszym zdjęciu widać jakiś prześwit oby to było "to"🙂

reklama
Do góry