reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Haaa ja tez sobie sprawdzam i wyszłoby mi 15.02 i fajnie. Chociaz chcialabym marzec, kwiecień a najlepiej maj. A najmniej zimowe m-ce bo zimno. A ja chcialabym od początku z maluszkiem spacerować przez conajmniej 2 h.😁😆😄🤣
Fajnie jak od poczatku maluszek na dworze, jak zobaczylam
Luty to o walentynkach pomyslalam, ale z moim przenoszonym synem o 11
Dni pewnie wypadl by 29 luty😂😂😂😂 mi zalezy na zimie bo od kwoetnia zapierdziel i na pewno cos bede musiala pomoc, a chcialam chociaz
2 miesiace z maluszlkiem w domu pobyc..

Masz racje!!!! Zrobilam owulaka i zayebalo fest, tamte niby pozytywne byly tylko znakiem ze rosnie, ostatni test prawie 3.0😳 i to teraz w ciagu ilus tam godzin owulka.
Ale z tego co widzę pik miałaś 21. Owulaki liczy się od 1 piku, póxniej już nie, nawet kiedy są ciemniejsze. Może być tak, że u Ciebie owulaki się nie sprawdzą. Najlepiej byłoby pokryć to z monitoringiem, wtedy wiedziałabyś kiedy tak naprawdę była/będzie owu i czy pokrywa Ci się z owulakami. Miałam cykle gdzie pik był 3 dni przed owu. Czyli dopiero na 4ty dzień temperatura wzrosła.

W ogóle nie wiem czy któraś z was dzieli Netflixa (tak jak ja, bo żem cebula 🤡), ale teraz wprowadzają w końcu to, że jedno konto = jeden dom. ☹️

reklama
W ogóle nie wiem czy któraś z was dzieli Netflixa (tak jak ja, bo żem cebula 🤡), ale teraz wprowadzają w końcu to, że jedno konto = jeden dom. ☹️
Ja dziele z mężem 😜
Ale w sumie czasami jeździmy do tesciowej i tu też korzystamy. Jak to będzie? Będą blokować po lokalizacji? Nie czytalam jeszcze jak to ma wyglądać..

Do góry