Avy
Fanka BB :)
Nie... Wiesz, że ja nie z tych co lubią rzeczy wywalaćWywalić i kupić nowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie... Wiesz, że ja nie z tych co lubią rzeczy wywalaćWywalić i kupić nowy
Fajnie jak od poczatku maluszek na dworze, jak zobaczylamHaaa ja tez sobie sprawdzam i wyszłoby mi 15.02 i fajnie. Chociaz chcialabym marzec, kwiecień a najlepiej maj. A najmniej zimowe m-ce bo zimno. A ja chcialabym od początku z maluszkiem spacerować przez conajmniej 2 h.
flo, 3 kafelek od lewejA w której tak się wyświetla? Czyżbym miała za mało aplikacji?
A testowałaś rano?Krew oddana, fajeczka wyburzona… wiecie jakby to miała być ostatnia to się muszę nakurzyć
Ale z tego co widzę pik miałaś 21. Owulaki liczy się od 1 piku, póxniej już nie, nawet kiedy są ciemniejsze. Może być tak, że u Ciebie owulaki się nie sprawdzą. Najlepiej byłoby pokryć to z monitoringiem, wtedy wiedziałabyś kiedy tak naprawdę była/będzie owu i czy pokrywa Ci się z owulakami. Miałam cykle gdzie pik był 3 dni przed owu. Czyli dopiero na 4ty dzień temperatura wzrosła.Masz racje!!!! Zrobilam owulaka i zayebalo fest, tamte niby pozytywne byly tylko znakiem ze rosnie, ostatni test prawie 3.0 i to teraz w ciagu ilus tam godzin owulka.
Dobrze wiedzieć, następnym razem spróbuję tego sposobu, ja to często się czymś potrafię upaprać niestetyNa czerwone plamy na białej bluzce dobrze sprawdza się wrzatek. Nie wiem czy przy granacie zadziała ale po wiśniach i truskawkah schodzi od razu
A orientujesz się może czym wyczyścić biały parasol ogrodowy?
Taaak.... wiem... co za geniusz kupił biały parasol do ogrodu
Tak.Zielony się zrobil?
Ja dziele z mężemW ogóle nie wiem czy któraś z was dzieli Netflixa (tak jak ja, bo żem cebula ), ale teraz wprowadzają w końcu to, że jedno konto = jeden dom.