aurii_orelii
Fanka BB :)
Raz próbowałam na zaschniętej plamie z truskawki i zeszło. Ale najlepiej na świeże.ale to tylko dotyczy świeżych plam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz próbowałam na zaschniętej plamie z truskawki i zeszło. Ale najlepiej na świeże.ale to tylko dotyczy świeżych plam?
Mi wystarczy, że wyświetla się w aplikacji data ew. poroduJak się uda w czerwcu, to już będę miała marcowe Jestem chyba postrzelona, bo sprawdzam co miesiąc, na kiedy ewentualnie poród
Kurcze o może owu będzie dzisiaj? Może jutro będzie już skok tempki ponad podstawowąTak zawsze o 7, czasem jest 10 minut pozniej albo wczesniej, ale w granicach tej 7. Przez półtorej minuty oczywiscie bez wychodzenia z łóżka. Peaki mialam juz dwa
Haaa ja tez sobie sprawdzam i wyszłoby mi 15.02 i fajnie. Chociaz chcialabym marzec, kwiecień a najlepiej maj. A najmniej zimowe m-ce bo zimno. A ja chcialabym od początku z maluszkiem spacerować przez conajmniej 2 h.Nie jesteś , ja tez mysle w ten sposob, jak sie nie uda teraz to poród w marcu.
Ty palisz? Nie wylapalam tego z wcześniejszych wpisów.Krew oddana, fajeczka wyburzona… wiecie jakby to miała być ostatnia to się muszę nakurzyć
A w której tak się wyświetla? Czyżbym miała za mało aplikacji?Mi wystarczy, że wyświetla się w aplikacji data ew. porodu
od miesiąca popalam te gloTy palisz? Nie wylapalam tego z wcześniejszych wpisów.
Masz racje!!!! Zrobilam owulaka i zayebalo fest, tamte niby pozytywne byly tylko znakiem ze rosnie, ostatni test prawie 3.0 i to teraz w ciagu ilus tam godzin owulka.Kurcze o może owu będzie dzisiaj? Może jutro będzie już skok tempki ponad podstawową