Tralalala25
Fanka BB :)
to łaciński skrót, tak się opisuje sposób przyjmowania/podawania lekówto w życiu bym na to nie wpadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to łaciński skrót, tak się opisuje sposób przyjmowania/podawania lekówto w życiu bym na to nie wpadła
Nie miałaś na studiach egzaminów oralnych?to w życiu bym na to nie wpadła
Zaraz poszła... No miałam tyle pisać, ale niestety samo się nie narysuje, samo się nie pojedzie na budowę, samo się nie nauczy na egzamin i samo się nie odbierze pierdyliarda telefonówA @Avy tyle miała pisać, tyle pomysłów, a sobie poszła
Ej! Chyba właśnie odkryłam, że jednak moje migreny nie przeszły od tak. Nigdy mi przez myśl nie przeszło, że to może być powiązane, ale od prawie roku mam szynę i od prawie roku nie miałam migreny!!!A myślałaś może o szynie relaksacyjnej na zęby? Ja też kiedyś miałam migreny i mi ta szyna pomogła bo już jakoś po kilku tyg od noszenia migreny minęły i tak od miesięcy mam spokój
znam jedną laskę co to urodziła z seksu 6 dni przed owulacją, więc się zdarzaMi wróżą przetrwanie 6dniowego terminatora, ro u ciebie też może
Padłam Ty w każdym aspekcie życia tak masz?Nie moja wpadka ale mojego Starego.
Kazał się przygotować na kolację. To się wystroiłam, wchodzę tam pieknie zastawiony stół, świeczki i mówi, że przyrządził coś ekstra. Suma pieczonego w czymś tam. Wie, że ja nie cierpię ryb, chyvba, że jakaś wyjatkowa, dobrze zrobiona, więc się chłop postarał pół dnia w kuchni stał.
Pięknie podane, nawet jebnął jakąś gałązkę do ozdoby. Spróbowałam i myślę: "no kuźwa takiej niedobrej ryby jeszcze nie jadlam, ale mu nie powiem...". Ten stoi nade mną i się pyta czy mi smakuje, żebym spróbowała. Więc jem na siłę ale sobie myśle" No zaraz bełta puszczę". Aż w końcu kucharz spróbował i mało się nie zerzygał. Okazało się, że kupił już zepsutą rybę. Szkoda mi chłopa było bo chciał żeby wyszło idealnie. Ale pizza i sex zrekompensowały wszystko
ja też a się zastanawiałamto w życiu bym na to nie wpadła
Tez znam, nawet @olka11135 żeby daleko nie szukaćznam jedną laskę co to urodziła z seksu 6 dni przed owulacją, więc się zdarza
Jutro jadę do biura to się wykorzysta xdZaraz poszła... No miałam tyle pisać, ale niestety samo się nie narysuje, samo się nie pojedzie na budowę, samo się nie nauczy na egzamin i samo się nie odbierze pierdyliarda telefonów
A pomysł mam, siedzę z nim cicho, bo to się wykorzysta innym razem jak nie będziesz miała weny