reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
A @Avy tyle miała pisać, tyle pomysłów, a sobie poszła 🤣
Zaraz poszła... No miałam tyle pisać, ale niestety samo się nie narysuje, samo się nie pojedzie na budowę, samo się nie nauczy na egzamin i samo się nie odbierze pierdyliarda telefonów :D
A pomysł mam, siedzę z nim cicho, bo to się wykorzysta innym razem jak nie będziesz miała weny :D

A myślałaś może o szynie relaksacyjnej na zęby? Ja też kiedyś miałam migreny i mi ta szyna pomogła bo już jakoś po kilku tyg od noszenia migreny minęły i tak od miesięcy mam spokój :)
Ej! Chyba właśnie odkryłam, że jednak moje migreny nie przeszły od tak. Nigdy mi przez myśl nie przeszło, że to może być powiązane, ale od prawie roku mam szynę i od prawie roku nie miałam migreny!!!

Nie moja wpadka ale mojego Starego.
Kazał się przygotować na kolację. To się wystroiłam, wchodzę tam pieknie zastawiony stół, świeczki i mówi, że przyrządził coś ekstra. Suma pieczonego w czymś tam. Wie, że ja nie cierpię ryb, chyvba, że jakaś wyjatkowa, dobrze zrobiona, więc się chłop postarał pół dnia w kuchni stał.

Pięknie podane, nawet jebnął jakąś gałązkę do ozdoby. Spróbowałam i myślę: "no kuźwa takiej niedobrej ryby jeszcze nie jadlam, ale mu nie powiem...". Ten stoi nade mną i się pyta czy mi smakuje, żebym spróbowała. Więc jem na siłę ale sobie myśle" No zaraz bełta puszczę". Aż w końcu kucharz spróbował i mało się nie zerzygał. Okazało się, że kupił już zepsutą rybę. 🤣🤣🤣 Szkoda mi chłopa było bo chciał żeby wyszło idealnie. Ale pizza i sex zrekompensowały wszystko 🤣
Padłam :D Ty w każdym aspekcie życia tak masz? 🤣🤣🤣

reklama
Zaraz poszła... No miałam tyle pisać, ale niestety samo się nie narysuje, samo się nie pojedzie na budowę, samo się nie nauczy na egzamin i samo się nie odbierze pierdyliarda telefonów :D
A pomysł mam, siedzę z nim cicho, bo to się wykorzysta innym razem jak nie będziesz miała weny :D
Jutro jadę do biura to się wykorzysta xd

Do góry