koko.sanka
Fanka BB :)
Widzę stron parę do nadrabiania jest. Wróciłam z pracy, ogarnę późnym wieczorkiem. A ja witam się w pierwszym dniu plamień przedokresowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ruszyłaś maszynę liczącąCosik mało tych stron
Ja biorę Pueria Uno - ma kwas foliowy w 2 postaciach i resztę witamin dla starających się. Z tego co tu dziewczyny pisały to Pueria bardzo dobrze wypada porównując z innymi tego typu suplementami.A powiedzcie mi dziewczyny... (chyba że mam szukać osobnego wątku) jaki kwas foliowy przyjmujecie? Bo ja w sumie kupiłam jakiś pierwszy lepszy w aptece, ale kończę już opakowanie i zastanowiłabym się może nad jakimś polecanym
Ja cały czas biorę pueria uno + ovarin który ma kwas foliowyA powiedzcie mi dziewczyny... (chyba że mam szukać osobnego wątku) jaki kwas foliowy przyjmujecie? Bo ja w sumie kupiłam jakiś pierwszy lepszy w aptece, ale kończę już opakowanie i zastanowiłabym się może nad jakimś polecanym
powodzenia! Dawaj znaćCzekam akurat w kolejce do ginekologa... I powiem wam, że jak się stresuję to zawsze mi jeździ pi brzuchu.. latam do kibelka co godzinę.. I aż strach mi tam wchodzić!
Już dostałaś? Coś szybko chyba, nie? Na pewno robiłaś owulaki, ile dni miałaś lutealna?my spędziliśmy sobotę ze znajomymi których dawno nie widzieliśmy więc było super a w niedzielę mieliśmy jechać poznać 5dniowego bratanka ale w sumie w końcu spasowalismy. Na szczęście bo akurat tego dnia też okresu dostałam
Można mi wpisać (ale tym razem nie jest to dramat więc spoko)
zapisałam się nie wiedząc jeszcze kiedy będzie owulka więc założyłam że może być 3 dni później plus ustawiłam testowanie na spóźniony okres bo inaczej się bojeJuż dostałaś? Coś szybko chyba, nie? Na pewno robiłaś owulaki, ile dni miałaś lutealna?
Jak dla mnie, to nie jest taktowne, ja odebrałabym to jako brak szacunku i takie troszkę traktowanie " po macoszemu" , to nie jest pytanie w stylu co robisz na weekend , bo jak masz ochotę to możesz wpaść na grila, żeby pisać na komunikator . Poza tym jakby nie było chodzi o sakrament, czyli o poważną sprawę ( dla osób wierzących) powiązaną z obowiązkami w tym zakresie i w ogóle , dlatego zupełnie nie rozumie takiego podejścia ze strony tych osób, skoro są wierzące. Oczywiście tylko moja opinia.To jeszcze może kolejnym żal postem wlecę
Wczoraj kuzynka poprosiła mnie o zostanie matką chrzestną dla jej córeczki. Gryzie mnie fakt, że zostałam poproszona o to wiadomością na messengerze. Zastanawiam się, czy gryzie mnie to, bo jestem tradycjonalistką i kultura wymaga, by zrobić to osobiście/ czy świat poszedł tak do przodu, że robię dramę, a to już normalne, że takie sprawy załatwia się przez fejsa?
Potrzebuje obiektywnej opinii