reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

A powiedzcie mi dziewczyny... (chyba że mam szukać osobnego wątku) jaki kwas foliowy przyjmujecie? Bo ja w sumie kupiłam jakiś pierwszy lepszy w aptece, ale kończę już opakowanie i zastanowiłabym się może nad jakimś polecanym 🤔
Wcześniej Naturell Folian teraz biorę Miovelię (saszetka+kapsułka) i w kapsułce jest kwas więc dodatkowego już nie biorę.

reklama
zapisałam się nie wiedząc jeszcze kiedy będzie owulka więc założyłam że może być 3 dni później plus ustawiłam testowanie na spóźniony okres bo inaczej się boje

Może to głupie ale mam wrażenie że dopiero prawie rok po odstawieniu tabletek unormował mi się cykl. Ostatnie 3 cykle pik miałam 14 dnia a lutealna 11 dni 🤷🏻‍♀️ a wczesniej jaja jak za słaby/za mocny okres albo okres już 8dni po piku
Ejj, no to nie jest źle ja też mam 11 dni fazę lutealna 11,5 , 12 , tak mniej wiecej i to powinno być ok, pamiętam Twoje przypały z fazą 7-8 dni , jak za miesiąc znowu będzie 11 , to pewnie się ucieszysz, i może faktycznie jeden problem bedziesz miała z głowy.
Dobrze, że wygląda na to , że Twój cykl wraca na dobre tory 😉

No i ruszyłaś maszynę liczącą :D
Także oficjalnie do końca miesiąca zostało 9 dni!! Wydaje się niedużo, ale to aż 29% dni całego miesiąca :)
Zostały nam "do napisania" jeszcze 332 strony. Na chwilę obecną pisałyśmy średnio 30 stron dziennie. Żeby napisać minimum 1k stron musimy się sprężyć i pisać aż 37 stron dziennie ;) Wierzę, że damy radę :)
Ah to Twoje zboczenie zawodowe 🤣

Ejj, no to nie jest źle ja też mam 11 dni fazę lutealna 11,5 , 12 , tak mniej wiecej i to powinno być ok, pamiętam Twoje przypały z fazą 7-8 dni , jak za miesiąc znowu będzie 11 , to pewnie się ucieszysz, i może faktycznie jeden problem bedziesz miała z głowy.
Dobrze, że wygląda na to , że Twój cykl wraca na dobre tory 😉
liczę że następny będzie 9 miesięcy 😅

reklama
Do góry