Kejcik
Fanka BB :)
ja bym chciała swoją siostrę na pewno ale ponieważ mąż ma tylko siostrę (ja jeszcze dwóch braci), to może być kontrowersja ale przyjdzie czas to będziemy się zastanawiaćMy mamy każdy po dwoje, czyli łącznie 4rka. Dwójka już na szczęście po 1 komuniach, dwa maluchy zostały.
A sama jak myślę kogo bym mogła poprosic to nie wiem... Jeśli do tego dojdzie to będziemy mieć niezla zagwozdkę
Jest mi przykro bo mój brat na chrzestnego swojej pierworodnej wziął mojego ex, chociaż uprzedzałam, że nie chcę potem pretensji jak się związek rozpadnie. Chrzciny były we wrześniu a huczne rozstanie w grudniu początkowo jeszcze tamten chętnie przyjeżdżał z prezentami żeby spotkać się ze mną i jeszcze próbować coś ugrać. Teraz sobie zupełnie odpuścił, ciekawe czy chociaż na komunii się zjawi ale to za 3 lata o ironio, Matylda od początku pokochała mojego męża i do tej pory bardzo go lubi, a ja, chociaż nikt tego nie oczekuje ode mnie, zawsze staram się troszkę pod względem prezentów tego nieobecnego chrzestnego zastąpić