reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

My na nasz ślub wysyłaliśmy zawiadomienia przez Messenger 😅 Później doszły jeszcze papierowe zaproszenia głównie dla starszyzny ale już wszyscy wiedzieli. Świadkową o świadkowanie tez zapytałam telefonicznie 😅 Mąż mój jak go zapytano czy zostanie chrzestnym to też przez komunikator 😅 Pocztówek na święta tez nie wysyłamy.
To ja chyba jestem starszyzna

reklama
My na ślub rozdaliśmy zaproszenia papierowe, nawet je sama robiłam 😄 ale wydarzenie na fejsbuku też było później, bo po urzędzie i obiedzie w lokalu była impreza i dość długo nie byliśmy pewni w którym pubie/klubie, więc tam dawaliśmy znać ☺️

My zawiadomienia tez robiliśmy sami 😅 To nie było „hej, zapraszamy na ślub” pisane tylko specjalna grafika zrobiona w Corelu 😃 Także nie było to takie z doopy. Później chodziliśmy z zaproszeniami papierowymi po domach.

My zawiadomienia tez robiliśmy sami 😅 To nie było „hej, zapraszamy na ślub” pisane tylko specjalna grafika zrobiona w Corelu 😃 Także nie było to takie z doopy. Później chodziliśmy z zaproszeniami papierowymi po domach.
Nie uważam, by było to jakieś złe, świat idzie do przodu, ludzie się poznają na Tinderach, halo 😁

Ile masz lat? Jak jesteś 92 to nie taka starszyzna bo ja jestem 95 😅
Tak rocznik 92, ale my z zaproszeniami do wszystkich jeździliśmy mimo, że rodzina jest porozwalana. Jedyne zaproszenie zostawiliśmy u wujostwa bo kuzynka za granica, ale wcześniej dzwoniłam telefonicznie zapytać czy nie mają nic przeciwko. Jakoś wolę tradycyjna formę 😊

reklama
Tak rocznik 92, ale my z zaproszeniami do wszystkich jeździliśmy mimo, że rodzina jest porozwalana. Jedyne zaproszenie zostawiliśmy u wujostwa bo kuzynka za granica, ale wcześniej dzwoniłam telefonicznie zapytać czy nie mają nic przeciwko. Jakoś wolę tradycyjna formę 😊
Ale my tez … zawiadomienie to był przedsmak. To się nazywa „save the date” 😊

Do góry