reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Cześć dziewczyny!
Dzisiejsza pogoda zachęca by wstać z łóżka, chociaz nie powiem, bym sama chciała, mąż do pracy musiał wyskoczyć więc obudziłam się przy okazji.
Premom działa jakby na moje zamówienie, ale zazwyczaj piki miałam mocniejsze niz 0,90, więc dzisiejszy wzrost temperatury nie wiem czy to nie efekt nachosów i whisky 😁😁😁
Znając moje szczęście pewnie tak.
U mnie dzisiaj wreszcie jakiś skok temp, więc owulaki chyba mnie nie oszukały jednak 😅

Załączniki

• IMG_1570.jpeg
    IMG_1570.jpeg
    44,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
W ogóle mam głupie pytanie, ale widzę że większość z was zapisuje temperaturę we Flo i że tak spytam - gdzie wy to tam zapisujecie? Ja przeszukałam pół aplikacji i nic nie widzę...

W ogóle mam głupie pytanie, ale widzę że większość z was zapisuje temperaturę we Flo i że tak spytam - gdzie wy to tam zapisujecie? Ja przeszukałam pół aplikacji i nic nie widzę...
Musisz wejść w tego plusika gdzie wpisujemy objawy, zjechać na sam dół i kliknąć więcej parametrów. I tam dodać temp żeby się wyświetlała 😅 Też nie wiedziałam, że to jest w apce i forum mnie uświadomiło 😆

wchodzisz słońce w kalendarz 8 dany dzień i tam się rozwija taka lista i masz plusik. I jak wejdziesz w ten plusik to masz listę różnych rzeczy, które możesz odnotowywać - śluz, owulaki, temperaturę itd. I te listę możesz sobie też edytować (np. Ja nie obserwuję śluzu, więc sobie wywaliłam z listy), zmieniać kolejność (np ja sobie zrobiłam temp na górze, żeby nie scrollowac)

Musisz wejść w tego plusika gdzie wpisujemy objawy, zjechać na sam dół i kliknąć więcej parametrów. I tam dodać temp żeby się wyświetlała 😅 Też nie wiedziałam, że to jest w apce i forum mnie uświadomiło 😆

wchodzisz słońce w kalendarz 8 dany dzień i tam się rozwija taka lista i masz plusik. I jak wejdziesz w ten plusik to masz listę różnych rzeczy, które możesz odnotowywać - śluz, owulaki, temperaturę itd. I te listę możesz sobie też edytować (np. Ja nie obserwuję śluzu, więc sobie wywaliłam z listy), zmieniać kolejność (np ja sobie zrobiłam temp na górze, żeby nie scrollowac)
Dzięki dziewczyny, pojawiło się dopiero jak zmieniłam język aplikacji 🤡 wcześniej miałam tak:

Załączniki

• IMG_6150.png
    IMG_6150.png
    145,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry