reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja się tak zastanawiam czy warto powtarzać drożność? Czy to jest tak, że jak 2 lata temu prawie (przed ciążą) były ok to teraz też jest... wtedy po drożności w 2 cyklu się udało. Ciekawe czy to jest powiązane...?
Z własnego doświadczenia polecam powtórzyć u mnie po dwóch latach między badaniami się zmieniło bo drożny stal się niedrożny a przetkany wtedy znowu był zatkany i przetkany ...aktualnie ciąża po droznosci więc ja znaczący związek widzę.

reklama
Tylko pamiętaj! Mąż zawsze najważniejszy! Serio!
Wbij sobie do głowy, że to Wasza relacja jest kluczowa a dziecko jest dodatkiem do tej relacji.

Wiecie, że nie znam pary z dziećmi, która by w ten sposób myślała? Ostatnio nawet usłyszałam od zupełnie obcego mężczyzny, że starali się o dziecko kilka lat, a gdy już się udało to w momencie wzięcia córki na ręce poczuł jak zalewa go miłość, która jest zupełnie nieporównywalna do miłości do żony. Jak rozmawiam ze znajomymi to twierdzą dokładnie to samo. Ja również. Dla mnie to zupełnie oddzielne "kategorie". Podziwiam, jeśli ktoś rzeczywiście potrafi postawić męża na pierwszym miejscu. Dla mnie to nierealne. Co nie zmienia faktu, że oczywiście popieram: o relację w związku niezmiennie trzeba dbać.

a co mąż na tę czwartą wpadkę?😬
A w tą 4 mąż nie był akurat zamieszany..., tylko ten , dla ktorego zostawiła męża...😁😆ale chodzi mi o sam fakt, ona nie chciała być nigdy w ciąży a ma 4 dzieci, czwarte urodzone po 40 🙈

Do tej pory gadala do mnie dzieciaka sobie zróbcie a nie, a jak jej powiedziałam , że to nie takie proste, to się zmieszała....i chyba daleko do zrozumienia w jej przypadku..😁

Cześć dziewczyny!
Dzisiejsza pogoda zachęca by wstać z łóżka, chociaz nie powiem, bym sama chciała, mąż do pracy musiał wyskoczyć więc obudziłam się przy okazji.
Premom działa jakby na moje zamówienie, ale zazwyczaj piki miałam mocniejsze niz 0,90, więc dzisiejszy wzrost temperatury nie wiem czy to nie efekt nachosów i whisky 😁😁😁
Znając moje szczęście pewnie tak.

Załączniki

• Screenshot_20230520_064020_Premom.jpg
    Screenshot_20230520_064020_Premom.jpg
    252 KB · Wyświetleń: 42
  • Screenshot_20230520_064043_Premom.jpg
    Screenshot_20230520_064043_Premom.jpg
    135,9 KB · Wyświetleń: 44
  • Screenshot_20230520_064916_Flo.jpg
    Screenshot_20230520_064916_Flo.jpg
    103,9 KB · Wyświetleń: 45
Cześć dziewczyny!
Dzisiejsza pogoda zachęca by wstać z łóżka, chociaz nie powiem, bym sama chciała, mąż do pracy musiał wyskoczyć więc obudziłam się przy okazji.
Premom działa jakby na moje zamówienie, ale zazwyczaj piki miałam mocniejsze niz 0,90, więc dzisiejszy wzrost temperatury nie wiem czy to nie efekt nachosów i whisky 😁😁😁
Znając moje szczęście pewnie tak.
mam nadzieję, że gdzieś pomiędzy wczorajszymi pomiarami był ten pik 🤞

reklama
Do góry