reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Jezu nie śpię od 6 😅 w sobotę 😂 wróciłam do mierzenia temperatury, musiałam się odzwyczaić od tej przerwy w śnie, bo od budzika oczy szeroko otwarte, do tego stres przed samodzielną trasą i cyk, o 7 rano piłam pierwszą kawę 😂 a w tygodniu wstaje o 8:50 i to naprawdę ledwo

reklama
Moja siostra level wywalenia master
Jezu nie śpię od 6 😅 w sobotę 😂 wróciłam do mierzenia temperatury, musiałam się odzwyczaić od tej przerwy w śnie, bo od budzika oczy szeroko otwarte, do tego stres przed samodzielną trasą i cyk, o 7 rano piłam pierwszą kawę 😂 a w tygodniu wstaje o 8:50 i to naprawdę ledwo
Ja już awansowałam wg starego mojego na "starego dziada" co to na weekend o 5 ma oczy jak 5 zł , bo jest przyzwyczajony do trybu roboczy tydzień 🤣

Dzis mam to samo, jednym okiem zobaczyłam skok i odrazu oba oka się otworzyły szerzej 😄😁😆😂 słoneczko, kawka, ptaszki śpiewają, dom cały śpi - jest cudnie.

Jprd... kiedy najbliżsi najmniej Cię rozumieją, a obcy chwytają wszystko w lot. 🤯🥴🙃
Jezu... tutaj mam wrażenie na forum każda z Was mnie rozumie, a się nie znamy,wczoraj odkryłam się do siostry i opowiedziałam o naszej niepłodności, reakcja była mega słaba i zero empatii...także ten
... już nigdy coming outa o nieplodności😁(oczywiście w moim przypadku)
Na szczęście wiem, że nie powie dalej, no jest słowna i już nie raz się przekonałam.
Dobrze, że jesteście Wy.. dla mnie to wielkie wsparcie😘

Aj źle mi się wkleiło
Moja siostra poziom wywalenia master , nadal nie czai , że nie udaje nam się zajść w ciążę😁 napisała mi dzisiaj, że chyba za bardzo jestem zafiksowana na dziecko, dlatego mi nie wychodzi 😆
zapytaj ją, czy to rada z jej własnego doświadczenia i czy ona była tak zafiksowana na antykoncepcji, że 4 razy wpadła

reklama
Do góry