reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Jezu nie śpię od 6 😅 w sobotę 😂 wróciłam do mierzenia temperatury, musiałam się odzwyczaić od tej przerwy w śnie, bo od budzika oczy szeroko otwarte, do tego stres przed samodzielną trasą i cyk, o 7 rano piłam pierwszą kawę 😂 a w tygodniu wstaje o 8:50 i to naprawdę ledwo

reklama
Moja siostra level wywalenia master
Jezu nie śpię od 6 😅 w sobotę 😂 wróciłam do mierzenia temperatury, musiałam się odzwyczaić od tej przerwy w śnie, bo od budzika oczy szeroko otwarte, do tego stres przed samodzielną trasą i cyk, o 7 rano piłam pierwszą kawę 😂 a w tygodniu wstaje o 8:50 i to naprawdę ledwo
Ja już awansowałam wg starego mojego na "starego dziada" co to na weekend o 5 ma oczy jak 5 zł , bo jest przyzwyczajony do trybu roboczy tydzień 🤣

Dzis mam to samo, jednym okiem zobaczyłam skok i odrazu oba oka się otworzyły szerzej 😄😁😆😂 słoneczko, kawka, ptaszki śpiewają, dom cały śpi - jest cudnie.

Jprd... kiedy najbliżsi najmniej Cię rozumieją, a obcy chwytają wszystko w lot. 🤯🥴🙃
Jezu... tutaj mam wrażenie na forum każda z Was mnie rozumie, a się nie znamy,wczoraj odkryłam się do siostry i opowiedziałam o naszej niepłodności, reakcja była mega słaba i zero empatii...także ten
... już nigdy coming outa o nieplodności😁(oczywiście w moim przypadku)
Na szczęście wiem, że nie powie dalej, no jest słowna i już nie raz się przekonałam.
Dobrze, że jesteście Wy.. dla mnie to wielkie wsparcie😘

Aj źle mi się wkleiło
Moja siostra poziom wywalenia master , nadal nie czai , że nie udaje nam się zajść w ciążę😁 napisała mi dzisiaj, że chyba za bardzo jestem zafiksowana na dziecko, dlatego mi nie wychodzi 😆
zapytaj ją, czy to rada z jej własnego doświadczenia i czy ona była tak zafiksowana na antykoncepcji, że 4 razy wpadła

reklama
Do góry