Brownie1992
Moderator
Żmije na własnej piersi wyhodowalam ...stalkerka jak nic... Uważałabym na Twoim miejscu![]()
![Snake :snake: 🐍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f40d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żmije na własnej piersi wyhodowalam ...stalkerka jak nic... Uważałabym na Twoim miejscu![]()
mi pewnie tak. I pisze serio. Starania przejęły moje życie, w sumie nic nie wiem ciekawego, czytam głupie książki na odstresowanie. Moje życie to praca i starania. Więc aktualnie mam coś do powiedzenia albo o pracy, albo o badaniach, które ostatnio czytałamCiekawe czy nam też tak odwali po całości?![]()
Ja myślę, że też sfiksuje. Bo to dziecko będzie tak wyczekane, że czuję że będzie najbardziej rozpuszczonym bąkiem na świecie.mi pewnie tak. I pisze serio. Starania przejęły moje życie, w sumie nic nie wiem ciekawego, czytam głupie książki na odstresowanie. Moje życie to praca i starania. Więc aktualnie mam coś do powiedzenia albo o pracy, albo o badaniach, które ostatnio czytałamwięc później będzie pewnie tak samo. Przeraża mnie to, ale czuję, że nic nie mogę z tym zrobić
![]()
Tylko pamiętaj! Mąż zawsze najważniejszy! Serio!mi pewnie tak. I pisze serio. Starania przejęły moje życie, w sumie nic nie wiem ciekawego, czytam głupie książki na odstresowanie. Moje życie to praca i starania. Więc aktualnie mam coś do powiedzenia albo o pracy, albo o badaniach, które ostatnio czytałamwięc później będzie pewnie tak samo. Przeraża mnie to, ale czuję, że nic nie mogę z tym zrobić
![]()
Jeszcze tylko dodam, że mi to wbija cały czas w głowę ta koleżanka od trójki dzieciakówTylko pamiętaj! Mąż zawsze najważniejszy! Serio!
Wbij sobie do głowy, że to Wasza relacja jest kluczowa a dziecko jest dodatkiem do tej relacji.
bo to święta racja. Dzieciaki wyjdą z domu, będą mieć własne życie, a męża chcę mieć do końca życiaJeszcze tylko dodam, że mi to wbija cały czas w głowę ta koleżanka od trójki dzieciaków![]()
Oni w ogóle mają taką fajną zasadę, że choćby skały srały to raz w miesiącu wychodzą na randkębo to święta racja. Dzieciaki wyjdą z domu, będą mieć własne życie, a męża chcę mieć do końca życia![]()
Moja szwagierka ma takie klapki na oczach od pięciu latNo i właśnie o to chodzi- chcę pogadać o czymkolwiek, muzyka, film- tak jak pisałaś, no, ale się nie da! U niektórych wjeżdżają chyba klapki na oczy i innych tematów nie ma![]()
Tak to poza nimi, to nie mam jakiejś przyjaciółki![]()
Byliśmy w zeszłym roku na imprezie u jednej z nich, to były 4 pary, w tym my- jedyni bez dzieci. Próbowałam podrzucić jakiś temat o wakacjach, gdzie się wybierają itp, to jedna z nich do drugiej: „ale wózek do samolotu to można zabrać? A jak uciszyć dziecko podczas startu samolotem?” Ok, temat trzymał się wakacji, szkoda, że zostałam bez słowaWyszliśmy po 2 godzinach. Czy niektóre dziewczyny naprawdę tracą mózg po urodzeniu dzieci i nie ogarniają normalnych tematów?
Po prysznicu tak mnie „orzeźwiło” że teraz leżę i zasnąć nie mogęwidocznie Twoje ciało mówi, że potrzebuje regeneracji. Odpoczywaj bez wyrzutów sumienia, zasługujesz na to!