Bolilol
Fanka BB :)
stalkerka jak nic... Uważałabym na Twoim miejscuTy za dużo o mnie wiesz. To się robi niebezpieczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stalkerka jak nic... Uważałabym na Twoim miejscuTy za dużo o mnie wiesz. To się robi niebezpieczne
Mama mi smęciła niedawno o takim długim bezrękawniku, więc znalazłam fajny Mam nadzieję, że będzie zadowolona.a co zamówiłaś? U nas to takie łączone - wczoraj mama miała urodziny, zaraz Dzień Mamy, zrobiłam jej chustę na szydełku
Wg mojego lekarza, największe szanse są przez 3 cykle po drożności. Ja miałam drożność dobre pół roku temu, a teraz przy histero-laparo ją powtórzyJa się tak zastanawiam czy warto powtarzać drożność? Czy to jest tak, że jak 2 lata temu prawie (przed ciążą) były ok to teraz też jest... wtedy po drożności w 2 cyklu się udało. Ciekawe czy to jest powiązane...?
Ty za dużo o mnie wiesz. To się robi niebezpieczne
Ja zawsze wpuszczam i liczę na wzajemnośćkochana jesteś mi się bardzo dobrze na tej trasie jedzie, nie ma pieszych wyskakujących zza krzakow, rowerzystów i hulajnóg jedzie się przed siebie, z dużą prędkością, i śpiewa się sanah wolę to niż jazdę po mieście!
tylko to samo wbijanie się z tego pasa startowego...
No i właśnie o to chodzi- chcę pogadać o czymkolwiek, muzyka, film- tak jak pisałaś, no, ale się nie da! U niektórych wjeżdżają chyba klapki na oczy i innych tematów nie maPrzykro mi
Ja mam jedną dobrą znajomą, która ma trójkę dzieciaków. I w ogóle nie czuję się przytłoczona tematem dziecięcym. Gadamy o muzyce, filmach, serialach, żarciu i innych przyziemnych tematach. Wiadomo, dzieciaki się też przewijają w rozmowach, ale przysięgam, że nigdy nie miałam w rozmowie z nią żadnego ukłucia zazdrości czy czegoś takiego.
Ale niestety z większością znajomych jak tylko dzieciaki się pojawiły to kontakt się posypał. Z moją ex-przyjaciółką jak urodziła córkę to każdy temat sprowadzała do dziecka, a jak chciałam ją odwiedzić, albo gdzieś wyciągnąć na miasto to rzucała mi teksty i jakiś rytuałach i stałych godzinach dziecka. Poza tym zawsze padało MY, a ja nie chciałam za każdym razem spotykać się z partnerami. Także kontakt poleciał na łeb, nie gadałyśmy od kilku lat.
często to tak wygląda niestetyNo i właśnie o to chodzi- chcę pogadać o czymkolwiek, muzyka, film- tak jak pisałaś, no, ale się nie da! U niektórych wjeżdżają chyba klapki na oczy i innych tematów nie ma
Tak to poza nimi, to nie mam jakiejś przyjaciółki
Byliśmy w zeszłym roku na imprezie u jednej z nich, to były 4 pary, w tym my- jedyni bez dzieci. Próbowałam podrzucić jakiś temat o wakacjach, gdzie się wybierają itp, to jedna z nich do drugiej: „ale wózek do samolotu to można zabrać? A jak uciszyć dziecko podczas startu samolotem?” Ok, temat trzymał się wakacji, szkoda, że zostałam bez słowa Wyszliśmy po 2 godzinach. Czy niektóre dziewczyny naprawdę tracą mózg po urodzeniu dzieci i nie ogarniają normalnych tematów?
Ciekawe czy nam też tak odwali po całości?często to tak wygląda niestety
GorzejCiekawe czy nam też tak odwali po całości?
Chcę się przekonać możliwie najszybciejCiekawe czy nam też tak odwali po całości?