reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja nigdy nic nie mam żeby nie żreć ale i tak jak mi się chce to nawet w portkach od piżamy pójdę do sklepu 😅 Oczywiście wtedy zawsze muszę spotkać minimum 5 znajomych osób xd Wtedy kiedy wyglądam dobrze nie spotykam nikogo 😂
the office agree GIF by EditingAndLayout

Coś się zaczęłam dziwnie czuć. Słabo mi się zrobiło i czułam takie parcie i ból jak przy porodzie. Dosłownie miałam wrażenie, że rodzę to niepęknięte gigantyczne jajeczko. Serio, przeraziłam się. Gdyby to dłużej trwało to chyba bym na SOR pojechała. Teraz tylko mnie brzuch tak napier.ala jak przy najgorszych okresach w młodości.

Na chipsy mam cała szafkę, a nie szufladę... 😅
Teraz tylko od święta czipsiki, mój stary nałóg w uśpieniu ,nie ma gromadzenia jak chomiki 😆
Mój mąż jest uzależniony od cukru, ale też z tym walczy i.nie robi już zapasów , ostatnio też nic nie było słodkiego w domu to był tak zdesperowany że zeżarł 2 łyżki kakao Nesquik na sucho, bo stwierdził , że mu słabo i cukier spadł do zera😁

Coś się zaczęłam dziwnie czuć. Słabo mi się zrobiło i czułam takie parcie i ból jak przy porodzie. Dosłownie miałam wrażenie, że rodzę to niepęknięte gigantyczne jajeczko. Serio, przeraziłam się. Gdyby to dłużej trwało to chyba bym na SOR pojechała. Teraz tylko mnie brzuch tak napier.ala jak przy najgorszych okresach w młodości.
A od kolejnego cyklu dostaniesz ovi?

reklama
Do góry