Ice41
Fanka BB :)
Już mam receptę, tylko się zastanawiam czy nie podać jak będzie mój pik, żeby wspomóc, a nie tylko po wielkości pęcherzyka dać. Sama nie wiem.A od kolejnego cyklu dostaniesz ovi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już mam receptę, tylko się zastanawiam czy nie podać jak będzie mój pik, żeby wspomóc, a nie tylko po wielkości pęcherzyka dać. Sama nie wiem.A od kolejnego cyklu dostaniesz ovi?
taaak okienka! Mój mąż tego nie zna, nawet nie wiem gdzie by to teraz kupić jeny ale jestem teraz głodnaPrzysmak świętokrzyski
Żryj dla bombelkaWłaśnie żrę ananasa. Już nie mogę na niego patrzeć!
Sa w Kauflandzie kupilam pare miesięcy temu.taaak okienka! Mój mąż tego nie zna, nawet nie wiem gdzie by to teraz kupić jeny ale jestem teraz głodna
Wydaje mi się, że sklepy Społem mogą to miećtaaak okienka! Mój mąż tego nie zna, nawet nie wiem gdzie by to teraz kupić jeny ale jestem teraz głodna
Wyjadłam tylko ten twardy środekŻryj dla bombelka
Mogłabyś już testować. Liczę na CiebieWyjadłam tylko ten twardy środek
na Mazurach mówi się na to kartoflak, z zimnym mlekiem - uwielbiamO takie coś:
Zobacz załącznik 1527605