Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie umiem takich przeplatanych bajgli, ale robiłam z Lidlomixa zwykle i mąż zeżarł wszystkie 10 na kolację wiec chyba były dobreJa to jestem jebnięta na punkcie pichcenia
Zjadłabym domowe bajgle! O takie:
Zobacz załącznik 1527630
Z domowej roboty serkiem np. takim:
Zobacz załącznik 1527631
Niestety nie mogę ani jednego ani drugiego
Mi z dzieciństwa kojarzy się chleb maczany w jajku i smażony na patelni z dodatkiem ketchupuA znacie jeszcze jakieś inne nietypowe rzeczy do szamki, które przywołują wspomnienia z dzieciństwa?
Mi się przypomniał syrop na kaszel z cebuli (mój ojciec zawsze szykował)
Mniam!! Rany jaka jestem głodnaNie umiem takich przeplatanych bajgli, ale robiłam z Lidlomixa zwykle i mąż zeżarł wszystkie 10 na kolację wiec chyba były dobre
Ja mam szuflade ze słodkościami...Dobrze, że ja już po obiedzie jadłam pierś z kurczaka i warzywa na patelnie
Zjadłabym coś słodkiego , ale na szczęście nic nie mam w domu
Tylko żeby po siłowni w drodze do domu jakaś witryna mnie nie skusiła
Ja mam szuflade ze słodkościami...
Przysmak świętokrzyskiA znacie jeszcze jakieś inne nietypowe rzeczy do szamki, które przywołują wspomnienia z dzieciństwa?
Mi się przypomniał syrop na kaszel z cebuli (mój ojciec zawsze szykował)
Ja bankowo nie, ciągle biało.Czy ktoś w tym miesiącu wysika pozytywny test ciążowy?
Znam, mój brat robi najlepszą babkę ziemniaczaną xD nie wiem jak to się stało, nawet mama takiej dobrej nie robiA znacie babkę ziemniaczana? Tez uwielbiam, muszę zamówić u mamy jak będę jechać do domu