reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Niestety, nie mogę. Jestem dopiero 5dpo.
Pewnie i tak nie będzie mi dane testować (jak zawsze), bo @ przychodzi pierwsza. Poza tym w tym miesiącu pewnie stres zrobi swoje.
Nope. Odpalam
Puerto Rico Leo GIF by INTO ACTION

I wroze cionz tobie i @997tenNumerToKlopoty

Proszę iść poczytać drugi wątek, a potem tu wrocic z nową energią. Wierzę, że i na Ciebie przyjdzie pora. 😊
@Avy dokładnie.
Nie po to nam @Brownie1992 zapodaje codziennie tematy na rozluźnienie i zakłada pozytywne wątki, żebyśmy tak pesymistycznie podchodziły do sprawy.
Sikasz dwie kreski w maju i nara, przenosisz się nie tylko na mamusie, ale i na wątek z pozytywnymi zakończeniami.

@Avy dokładnie.
Nie po to nam @Brownie1992 zapodaje codziennie tematy na rozluźnienie i zakłada pozytywne wątki, żebyśmy tak pesymistycznie podchodziły do sprawy.
Sikasz dwie kreski w maju i nara, przenosisz się nie tylko na mamusie, ale i na wątek z pozytywnymi zakończeniami.
Eh, chciałabym, żebyście wszystkie miały rację. Moje myślenie nie jest pesymistyczne tylko realistyczne.
Dzięki pozytywnym wątkom nie stresuję się egzaminem :) Także tutaj ogromne podziękowania dla Szefowej ;)

reklama
Do góry