Bolilol
Fanka BB :)
Pamiętaj, że mam pms i się szybko wzruszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj, że mam pms i się szybko wzruszam
Ale serio jak potrzebujesz to ja też moge Ci wykupić i wysłac Avy potwiedzi, że potem nie nękamjak tak dalej pójdzie, to serio zacznę uprawiać turystykę clostilbegytową
Potwierdzam Póki co nie nęka, ale dużo czasu nie minęło, więc czort wieAle serio jak potrzebujesz to ja też moge Ci wykupić i wysłac Avy potwiedzi, że potem nie nękam
dziękuję, już dostałam kilka propozycji jak tak dalej pójdzie, to możliwe, że skorzystamAle serio jak potrzebujesz to ja też moge Ci wykupić i wysłac Avy potwiedzi, że potem nie nękam
Już Ci nic nie wyślę!Potwierdzam Póki co nie nęka, ale dużo czasu nie minęło, więc czort wie
Już Ci nic nie wyślę!
Taaaaaaak kocham moja Mama takie robiła. Miała taką tabliczkę z roznymi wzorami i te ciastka były przepyszneMmm.... albo zjadłabym ciastka przez maszynkę do mięsa. Znacie takie?
Oh, moja mama ma jeszcze taką maszynkę! Smak dzieciństwa
Ooo, uwielbiam je