Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś dziś wyjątkowo mnie chwalicie najpierw Bolilol teraz Ty. Na pewno coś chcecieA bo mam dzisiaj dobry humor Narobiłaś mi apetytu tym dzisiejszym wątkiem i przeglądam zdjęcia przygotowywanego przeze mnie żarcia Na myśl o pierogach z bryndzą dostałam ślinotoku
mi też @Brownie1992 dzisiaj zrobiła dzień, swoim wątkiem o pozytywnych historiach znów czuje, że tam czeka na mnie jakieś pozytywne zakończenieA bo mam dzisiaj dobry humor Narobiłaś mi apetytu tym dzisiejszym wątkiem i przeglądam zdjęcia przygotowywanego przeze mnie żarcia Na myśl o pierogach z bryndzą dostałam ślinotoku
Bo Ty fajna babka jesteś to Ci się chwalenie należyCoś dziś wyjątkowo mnie chwalicie najpierw Bolilol teraz Ty. Na pewno coś chcecie
co?Mmm.... albo zjadłabym ciastka przez maszynkę do mięsa. Znacie takie?
Do maszynki do mielenia mięsa są takie specjalne końcówki do ciastek. Moja babcia takie ciastka robiła Ja też robię
znamy ale już nikt nie robiDo maszynki do mielenia mięsa są takie specjalne końcówki do ciastek. Moja babcia takie ciastka robiła Ja też robię