reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja nie znam! Mimo, że w Pyrlandii się wychowałam :D
Ale to normalna babka na słodko czy jakaś wytrawna?
Ziemniaki do ciasta to do chleba czasami daję.
Ziemniaki przeciska się przez maszynka jak do pyz i w mieszasz z mięsem- boczek, mielone, dowolnie - w brytfance. U mnie w takiej starodawnej, chyba z jakiejś blachy? I zapieka się w piekarniku. I je się z Maggi albo ze śmietana.
To tak ogólnie, bo sama samodzielnie nigdy nie robiłam 🤤

Ziemniaki przeciska się przez maszynka jak do pyz i w mieszasz z mięsem- boczek, mielone, dowolnie - w brytfance. U mnie w takiej starodawnej, chyba z jakiejś blachy? I zapiekankę w piekarniku. I je się z Maggi albo ze śmietana.
To tak ogólnie, bo sama samodzielnie nigdy nie robiła 🤤
Załatw przepis!!! Brzmi pysznie :)

O takie coś:
Screenshot_20230518_175718_Chrome.jpg

Czuję się, jakbym żyła pod kamieniem przez Was i te Wasze ciastka 😂
Nie przejmuj się, też pierwsze na oczy widzę 🤣
U mojego męża na swieta się robi takie 😱

Załączniki

• Screenshot_20230518-181114_Gallery.jpg
    Screenshot_20230518-181114_Gallery.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 77
  • Screenshot_20230518-181119_Gallery.jpg