reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja to jestem raczej wszystkożerna i zależy na co mam ochotę 😅
Jedyne czego nie jem od dziecka to masło i nie słodzę herbaty ani kawy 🤢 to mi nie przejdzie.
Nie mogę się też przekonać do hummusa. A tak to chyba wszystko zjem (oczywiście bez jakich robaków i dziwnych rzeczy 😅)

Dziś mam totalny zjazd emocjonalny, jutro będzie równe 5 tygodni od zabiegu a ja nie mam okresu i nic nie wskazuje aby się zbliżał. Okropnie mnie to dołuje, bo tak bardzo chciałabym już wrócić do starań, a tak to w tym tempie to ja nawet na czerwiec się nie załapie.

Ostatnia edycja:
Krew zalewa jak się patrzy na 1 stone.. Czerwono że aż w oczy razi 😕

Kalendarzyk w tel domaga się wpisania okresu.. 3dni opóźnienia i ciekawi mnie ile jeszcze bo jak narazie to w ogóle jakoś nie czuje żeby miał zaraz nadejść. Oprócz pełniejszych piersi mam zero jakichkolwiek objawów i chyba zaczynam tęsknić za pms 🤣 Może którejś z Was Letrozole, Ovarin albo Glucophage rozregulował albo wydłużył cykl? 🥴 Jedyny plus z sytuacji jest taki że przesunie mi się owulacja, do tej pory przeżywałam że męża nie będzie bo ma wyjazd 😅
Tak ja też po Lamecie czekam na @ i nie chce przyjść ale za to u mnie pms pełna para 😉

Hmm ciężko wybrać jedno ulubione danie 😅 na pewno uwielbiam makarony, czasami z mężem robimy swój własny domowy, do tego tylko jakiś dojrzewający ser i polane palonym masełkiem, samo zdrowie 🤤 ogólnie najbardziej lubię jedzenie które jak się w nim gmera to wydaje taki ciamlający dźwięk jak właśnie makaron z jakimś kremowym sosem albo risotto 😅 a ze zdrowszych i szybszych opcji to lubię ostatnio sobie robić sushi bowle - ryż doprawiony jak na sushi, porwane nori i dodatki jakie tylko mam w lodówce 😃

A placki ziemniaczane tylko z cukrem! ✌🏻

Łatwiej będzie jak napisze czego nie lubię 🤣 Popisowego Dania to chyba nie mam, mój stary kocha moje mielone z koperkiem 🤣🤣
Nie lubię dań na słodko. Wszelkie pierogi z jagodami, truskawkami, ryż z jabłkami i cynamonem, makaron z truskawkami, kasza manna z syropem, zupa owocowa, racuchy, naleśniki z twarogiem 🤢 Sama myśl przyprawia mnie o mdłości 😅
Ale to chyba głównie dlatego, że moja mama uwielbia takie jedzenie i w dzieciństwie byłam zmuszona często to jeść 😅

reklama
Do góry