reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja w ogole noe trenuje 🙃
Ale mam plan zacząć. Tylko lenistwo mnie pokonuje....

W co grasz? Ja mam home design i project makeover

Zyjesz w nieświadomości jakie jest nasienie u Was, więc jeśli jest dobre - jakieś szanse mogą być. Małe, ale mogą być;)
Ja gram w Homescapes, stara gra ale jakoś lubię i Royal match, takie bardzo proste zabijacze czasu.

Ej kupiłam sobie termometr owulacyjny. Do monitoringu cyklu. Pierwszy raz. Mierze temperaturę i mam 37,54. Czy to jest kuźwa normalne przed okresem😅? Sory, ale akurat o mierzeniu wiem najmniej 😅
Hm, z tego, co kojarzę, to temperaturę mierzysz codziennie rano po przebudzeniu o tej samej porze, w pochwie lub pod językiem. W fazie lutelanej temperatura jest wyższa, bodajże spada 2-3 dni przed okresem. Proszę mądre głowy o poprawienie jak napisałam głupoty 🦉😘

nooo ja mam szczęście, że rzeczywiście jestem dość szczupła i ne muszę chudnąć. Ale moja waga mi nie odpowiada, bo podejrzewam, że jak ktoś słyszy o kobiecie 68 kg to nie ma przed oczami szczupłej osoby. A jestem!
Ja waże 63, a wygladam na dużo więcej. Ty masz super figurę 😊
Wolałabym ważyć więcej, a wyglądać szczuplej 🤣

nooo ja mam szczęście, że rzeczywiście jestem dość szczupła i ne muszę chudnąć. Ale moja waga mi nie odpowiada, bo podejrzewam, że jak ktoś słyszy o kobiecie 68 kg to nie ma przed oczami szczupłej osoby. A jestem!
Dużo zależy też od wzrostu. Ja mam 163 i startowałam z wagą właśnie 68 kilo. Nóżki mialam krótkie (dalej mam XD) i grubiutkie jak u świnki 🐷 udało mi się zrzucić 10 cm z ud i tu jestem najbardziej rozbudowana, czego w sobie nie lubię 🙄 górę mam taką filigranową można powiedzieć, nie tyję w cyckach, brzuchu, talii. Zawsze wszystko idzie mi w doopę i uda 😓
A moja siostra znowu jest o 12 cm ode mnie wyższa, wazy więcej niż ja i wygląda na szczuplejszą ode mnie 😢 świat nie jest sprawiedliwy XD

Ej kupiłam sobie termometr owulacyjny. Do monitoringu cyklu. Pierwszy raz. Mierze temperaturę i mam 37,54. Czy to jest kuźwa normalne przed okresem😅? Sory, ale akurat o mierzeniu wiem najmniej 😅
A mierzylas rano przed wstaniem z lozka?
Ja mialam dwa razy wystrzał temperatury a kolejny dzień @, a tak zazwyczaj raczej spada do 36.6

Ostatnia edycja:
reklama
Dużo zależy też od wzrostu. Ja mam 163 i startowałam z wagą właśnie 68 kilo. Nóżki mialam krótkie (dalej mam XD) i grubiutkie jak u świnki 🐷 udało mi się zrzucić 10 cm z ud i tu jestem najbardziej rozbudowana, czego w sobie nie lubię 🙄 górę mam taką filigranową można powiedzieć, nie tyję w cyckach, brzuchu, talii. Zawsze wszystko idzie mi w doopę i uda 😓
A moja siostra znowu jest o 12 cm ode mnie wyższa, wazy więcej niż ja i wygląda na szczuplejszą ode mnie 😢 świat nie jest sprawiedliwy XD
no ja mam 173 do tego mam taką dość zbitą sylwetkę, bo te 4 lata na rurze zrobił swoje

Do góry