LadyCaro
Fanka BB :)
a nie robisz testu?Ja dziś pół dnia często sikam.Czekam czy @ będzie już wyczytałam że częstomocz to objaw ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie robisz testu?Ja dziś pół dnia często sikam.Czekam czy @ będzie już wyczytałam że częstomocz to objaw ciąży
Ja gram w Homescapes, stara gra ale jakoś lubię i Royal match, takie bardzo proste zabijacze czasu.Ja w ogole noe trenuje
Ale mam plan zacząć. Tylko lenistwo mnie pokonuje....
W co grasz? Ja mam home design i project makeover
Zyjesz w nieświadomości jakie jest nasienie u Was, więc jeśli jest dobre - jakieś szanse mogą być. Małe, ale mogą być
Hm, z tego, co kojarzę, to temperaturę mierzysz codziennie rano po przebudzeniu o tej samej porze, w pochwie lub pod językiem. W fazie lutelanej temperatura jest wyższa, bodajże spada 2-3 dni przed okresem. Proszę mądre głowy o poprawienie jak napisałam głupotyEj kupiłam sobie termometr owulacyjny. Do monitoringu cyklu. Pierwszy raz. Mierze temperaturę i mam 37,54. Czy to jest kuźwa normalne przed okresem? Sory, ale akurat o mierzeniu wiem najmniej
Ja waże 63, a wygladam na dużo więcej. Ty masz super figuręnooo ja mam szczęście, że rzeczywiście jestem dość szczupła i ne muszę chudnąć. Ale moja waga mi nie odpowiada, bo podejrzewam, że jak ktoś słyszy o kobiecie 68 kg to nie ma przed oczami szczupłej osoby. A jestem!
3 dni temu robiłam tak z głupa i biało niby 27 dzień cyklu i powiedziałam sobie czekam do soboty nie nastawiam się bo już dwa razy się nastawiłam i lipaa nie robisz testu?
DziękujęHm, z tego, co kojarzę, to temperaturę mierzysz codziennie rano po przebudzeniu o tej samej porze, w pochwie lub pod językiem. W fazie lutelanej temperatura jest wyższa, bodajże spada 2-3 dni przed okresem. Proszę mądre głowy o poprawienie jak napisałam głupoty
Dużo zależy też od wzrostu. Ja mam 163 i startowałam z wagą właśnie 68 kilo. Nóżki mialam krótkie (dalej mam XD) i grubiutkie jak u świnki udało mi się zrzucić 10 cm z ud i tu jestem najbardziej rozbudowana, czego w sobie nie lubię górę mam taką filigranową można powiedzieć, nie tyję w cyckach, brzuchu, talii. Zawsze wszystko idzie mi w doopę i udanooo ja mam szczęście, że rzeczywiście jestem dość szczupła i ne muszę chudnąć. Ale moja waga mi nie odpowiada, bo podejrzewam, że jak ktoś słyszy o kobiecie 68 kg to nie ma przed oczami szczupłej osoby. A jestem!
Ty a ja pokazywałam tu swoją figurę, ze wiesz? bo nie pamiętamJa waże 63, a wygladam na dużo więcej. Ty masz super figurę
Wolałabym ważyć więcej, a wyglądać szczuplej
A mierzylas rano przed wstaniem z lozka?Ej kupiłam sobie termometr owulacyjny. Do monitoringu cyklu. Pierwszy raz. Mierze temperaturę i mam 37,54. Czy to jest kuźwa normalne przed okresem? Sory, ale akurat o mierzeniu wiem najmniej
no ja mam 173 do tego mam taką dość zbitą sylwetkę, bo te 4 lata na rurze zrobił swojeDużo zależy też od wzrostu. Ja mam 163 i startowałam z wagą właśnie 68 kilo. Nóżki mialam krótkie (dalej mam XD) i grubiutkie jak u świnki udało mi się zrzucić 10 cm z ud i tu jestem najbardziej rozbudowana, czego w sobie nie lubię górę mam taką filigranową można powiedzieć, nie tyję w cyckach, brzuchu, talii. Zawsze wszystko idzie mi w doopę i uda
A moja siostra znowu jest o 12 cm ode mnie wyższa, wazy więcej niż ja i wygląda na szczuplejszą ode mnie świat nie jest sprawiedliwy XD