reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
A ja Wam powiem, że mam przeczucie (w związku z marną stroną pierwszą), że zaraz ktoś, kogo nawet nie kojarzymy, wleci z czapy z dwiema krechami i będziemy się wkurwiać...
Chociaż niewiele takich zostalo - z zapisanych przynajmniej.
Ale zawsze może wpaść ktoś ot tak albo z "pauzy"

Jak ja bym chciała wysikać peak przez te 4 dni to mówię Wam. Nie fosc, że po wczoraj mnie jeszcze trochę mdli, to mam wrażenie, że coś czuję w miednicy, i tak sobie wkręcam, że to pęcherzyk radośnie sobie wzrasta i ogarnie się do niedzieli. Optymistka ze mnie ? Na pewno... aż sprawdziłam sobie premom i jestem zadziwiona bo peak miałam w dziwnie różnych dniach przez ten rok 7dc, 12dc, 13dc, 15 dc, 16 dc a nawet raz w 23 dc.... u Was też tak skacze co cykl?
Przy czym gdy peak był w 7dc wysikany - cykl byl bezowulacyjny.
U mnie nie. Powiedziałabym cykle jak w zegarku owu między 12-14 dniem cyklu. Przed ostatnio miałam peak w 16 dc, ale testowalam NAC więc winie jego.

A ja Wam powiem, że mam przeczucie (w związku z marną stroną pierwszą), że zaraz ktoś, kogo nawet nie kojarzymy, wleci z czapy z dwiema krechami i będziemy się wkurwiać...
Lepiej niech nie wleci bo mam taki humor od niedzieli, że po prostu chamsko się wyżyję i zjebie od góry do dołu....

Matko, co za pogoda… 😴🥱 spałam 1,5 godziny teraz, w kuchni pierdolnik, bo robiłam na szybko naleśniki, bo jechałam z teściową po kwiatki wcześniej… nie chce mi się nawet ruszyć z kanapy 🙄
Ja wróciłam z pracy i zasiadłam na kanapie. Mąż poszedl na wyjście pracowe. Ja powinnam powiesić pranie, coś ugotować na jutro ale
Cat Cartoon GIF by Pusheen

reklama
Do góry