reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja jak zwykle po czasie, ale dopiero nadrobiłam Was .
Ja już apropo obciachów wcześniejszych pisałam o swojej sex wpadce, jak to wybraliśmy się na seksy do lasu i samochód nam tam ugrzązł po całości i bez nocnej interwencji wypychania traktorem naszej fury z rzeczki się nie obyło😁
Mam 5 dni do testowania I PMS jak nie wiem co, jajnik mnie tak naparza prawy -wszystko mnie wkurwia, a już szczególnie mąż, który mnie co chwilę zaczepia w nieodpowiednim momencie. Boli mnie brzuch, ale i tak idę na siłownie, bo mam takiego wkurwa , bo czuje , że znowu nic z tego i lepiej , żebym gdzieś indziej spożytkowała swoją energię.

Ja jak zwykle po czasie, ale dopiero nadrobiłam Was .
Ja już apropo obciachów wcześniejszych pisałam o swojej sex wpadce, jak to wybraliśmy się na seksy do lasu i samochód nam tam ugrzązł po całości i bez nocnej interwencji wypychania traktorem naszej fury z rzeczki się nie obyło😁
Mam 5 dni do testowania I PMS jak nie wiem co, jajnik mnie tak naparza prawy -wszystko mnie wkurwia, a już szczególnie mąż, który mnie co chwilę zaczepia w nieodpowiednim momencie. Boli mnie brzuch, ale i tak idę na siłownie, bo mam takiego wkurwa , bo czuje , że znowu nic z tego i lepiej , żebym gdzieś indziej spożytkowała swoją energię.
Dopóki nie ma okresu to jest szansa :)

Dopóki nie ma okresu to jest szansa :)
Dzięki za słowa otuchy 🙂 🤗 Jakoś wewnętrznie czuje, że dalej nic z z tego i mój organizm daje mi o tym znać, jak co miesiąc. Nie chce mi się już nawet żywić płomiennych nadziei, że to ten cykl , jak do tej pory.

Dzięki za słowa otuchy 🙂 🤗 Jakoś wewnętrznie czuje, że dalej nic z z tego i mój organizm daje mi o tym znać, jak co miesiąc. Nie chce mi się już nawet żywić płomiennych nadziei, że to ten cykl , jak do tej pory.
Trzymam jednak kciuki, żebyś się pozytywnie zaskoczyła :) Twoje testowanie już niedługo, a ten wątek pilnie potrzebuje dwóch kresek :)

Jak ja bym chciała wysikać peak przez te 4 dni to mówię Wam. Nie fosc, że po wczoraj mnie jeszcze trochę mdli, to mam wrażenie, że coś czuję w miednicy, i tak sobie wkręcam, że to pęcherzyk radośnie sobie wzrasta i ogarnie się do niedzieli. Optymistka ze mnie ? Na pewno... aż sprawdziłam sobie premom i jestem zadziwiona bo peak miałam w dziwnie różnych dniach przez ten rok 7dc, 12dc, 13dc, 15 dc, 16 dc a nawet raz w 23 dc.... u Was też tak skacze co cykl?
Przy czym gdy peak był w 7dc wysikany - cykl byl bezowulacyjny.

Trzymam jednak kciuki, żebyś się pozytywnie zaskoczyła :) Twoje testowanie już niedługo, a ten wątek pilnie potrzebuje dwóch kresek :)
Zdecydowanie. Połowa miesiąca za nami, tylko dwie 🍼 na pierwszej stronie :(
Ja w sumie nie wiem czemu jestem na testowaniu, jak szans u mnie nie ma absolutnie. Ale niech juz będzie 😜 liczę zaraz na fale 🍼od Was

reklama
Do góry