reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Jak ja bym chciała wysikać peak przez te 4 dni to mówię Wam. Nie fosc, że po wczoraj mnie jeszcze trochę mdli, to mam wrażenie, że coś czuję w miednicy, i tak sobie wkręcam, że to pęcherzyk radośnie sobie wzrasta i ogarnie się do niedzieli. Optymistka ze mnie ? Na pewno... aż sprawdziłam sobie premom i jestem zadziwiona bo peak miałam w dziwnie różnych dniach przez ten rok 7dc, 12dc, 13dc, 15 dc, 16 dc a nawet raz w 23 dc.... u Was też tak skacze co cykl?
Nope. Ja mam w większości w 13dc, kilka razy mialam w 12, ale to rzadko.

reklama
Zdecydowanie. Połowa miesiąca za nami, tylko dwie 🍼 na pierwszej stronie :(
Ja w sumie nie wiem czemu jestem na testowaniu, jak szans u mnie nie ma absolutnie. Ale niech jiz będzie 😜 liczę zaraz na fale 🍼
Testuj, testuj ;) A nóż się uda ;) Jeśli się uda to nazwiesz dziecko Jezus 🤣 Poza tym nie ma przepisywania na pauzę! ;)

Zdecydowanie. Połowa miesiąca za nami, tylko dwie 🍼 na pierwszej stronie :(
Ja w sumie nie wiem czemu jestem na testowaniu, jak szans u mnie nie ma absolutnie. Ale niech jiz będzie 😜 liczę zaraz na fale 🍼
Ale seks chyba przed wyjazdem męża był? To chyba szanse jakieś są🙂

Tja, bejbik z seksu 6 dni przed owu przy słabszym nasieniu.
Na pewno 🤣🤣
Christmas Neon GIF by Nick

Nie było, ostatni był 6 dni przed owu.
On był w szale przygotowan, wszystko mu się waliło na głowę, jeszcze grzebał w aucie po nocach.
No to widzisz, jak to bywa miałaś pik z tego co pamiętam w dzień wyjazdu jego, szkoda, że nie udało się podziałać, ale też lepiej tak, niż na siłę.

Jak ja bym chciała wysikać peak przez te 4 dni to mówię Wam. Nie fosc, że po wczoraj mnie jeszcze trochę mdli, to mam wrażenie, że coś czuję w miednicy, i tak sobie wkręcam, że to pęcherzyk radośnie sobie wzrasta i ogarnie się do niedzieli. Optymistka ze mnie ? Na pewno... aż sprawdziłam sobie premom i jestem zadziwiona bo peak miałam w dziwnie różnych dniach przez ten rok 7dc, 12dc, 13dc, 15 dc, 16 dc a nawet raz w 23 dc.... u Was też tak skacze co cykl?
Przy czym gdy peak był w 7dc wysikany - cykl byl bezowulacyjny.
U mnie pik zazwyczaj jak przeglądam teraz flo między 13 dc a 16 dc.

reklama
No to widzisz, jak to bywa miałaś pik z tego co pamiętam w dzień wyjazdu jego, szkoda, że nie udało się podziałać, ale też lepiej tak, niż na siłę.
Tak było. No niestety, ja też już na siłę "bo trzeba" nie chciałam.
Zreszta, po 2 biochemach pod rząd to jakoś tego nie widziałam. W kolejnym cyklu działamy z iui wiec czekam na @ z utęsknieniem

Do góry