nindziaa
Moderator
Jak już idzie to niech się pospieszy!Moja to samo: „na wszystko przyjdzie czas”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak już idzie to niech się pospieszy!Moja to samo: „na wszystko przyjdzie czas”
Dopóki nie ma okresu to jest szansaJa jak zwykle po czasie, ale dopiero nadrobiłam Was .
Ja już apropo obciachów wcześniejszych pisałam o swojej sex wpadce, jak to wybraliśmy się na seksy do lasu i samochód nam tam ugrzązł po całości i bez nocnej interwencji wypychania traktorem naszej fury z rzeczki się nie obyło
Mam 5 dni do testowania I PMS jak nie wiem co, jajnik mnie tak naparza prawy -wszystko mnie wkurwia, a już szczególnie mąż, który mnie co chwilę zaczepia w nieodpowiednim momencie. Boli mnie brzuch, ale i tak idę na siłownie, bo mam takiego wkurwa , bo czuje , że znowu nic z tego i lepiej , żebym gdzieś indziej spożytkowała swoją energię.
Dzięki za słowa otuchy Jakoś wewnętrznie czuje, że dalej nic z z tego i mój organizm daje mi o tym znać, jak co miesiąc. Nie chce mi się już nawet żywić płomiennych nadziei, że to ten cykl , jak do tej pory.Dopóki nie ma okresu to jest szansa
Trzymam jednak kciuki, żebyś się pozytywnie zaskoczyła Twoje testowanie już niedługo, a ten wątek pilnie potrzebuje dwóch kresekDzięki za słowa otuchy Jakoś wewnętrznie czuje, że dalej nic z z tego i mój organizm daje mi o tym znać, jak co miesiąc. Nie chce mi się już nawet żywić płomiennych nadziei, że to ten cykl , jak do tej pory.
DziękujęTrzymam jednak kciuki, żebyś się pozytywnie zaskoczyła Twoje testowanie już niedługo, a ten wątek pilnie potrzebuje dwóch kresek
Zdecydowanie. Połowa miesiąca za nami, tylko dwie na pierwszej stronieTrzymam jednak kciuki, żebyś się pozytywnie zaskoczyła Twoje testowanie już niedługo, a ten wątek pilnie potrzebuje dwóch kresek