Avy
Fanka BB :)
Ja zawsze korzystam z ktomalek. Spoko są, wszystko ładnie sprawnie działaDziewczyny czy macie jakieś doświadczenia z ktomalek i gdziepolek? Które bardziej wiarygodne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawsze korzystam z ktomalek. Spoko są, wszystko ładnie sprawnie działaDziewczyny czy macie jakieś doświadczenia z ktomalek i gdziepolek? Które bardziej wiarygodne?
to niedobrze, ktomalek mówi, że u nas nie ma clo i że jest jedno opakowanie w jednej aptece w sąsiednim mieścieJa zawsze korzystam z ktomalek. Spoko są, wszystko ładnie sprawnie działa
U nas jest pod dostatkiem. Jak będziesz miała problem to mogę Ci wykupić receptę i wysłać.to niedobrze, ktomalek mówi, że u nas nie ma clo i że jest jedno opakowanie w jednej aptece w sąsiednim mieście
Mój B tez dostał receptę na to, nie wiedziałam że tak ciężko to dostać Musze go pospieszyć żeby to wykupił.to niedobrze, ktomalek mówi, że u nas nie ma clo i że jest jedno opakowanie w jednej aptece w sąsiednim mieście
Sprawdź sobie na ktomalek, bo u nas w każdej aptece jest (a ja mieszkam na wygwizdowiu)Mój B tez dostał receptę na to, nie wiedziałam że tak ciężko to dostać Musze go pospieszyć żeby to wykupił.
U nas jest tyle aptek, że powinnaś kupić bez problemu. Są też apteki typowo pod kliniki leczenia niepłodności i tam wszystko mają.Mój B tez dostał receptę na to, nie wiedziałam że tak ciężko to dostać Musze go pospieszyć żeby to wykupił.
I nas jest tyle aptek, że powinnaś kupić bez problemu. Są też apteki typowo pod kliniki leczenia niepłodności i tam wszystko mają.
Kurde jednak pochrzaniłam i na gdziepolek nam pokazuje jedną, a na ktomalek jest kilka na drugim końcu miasta i 3 w sąsiednim. Ale mąż był w tej jednej z 3 w sobotę i nie bylo
@AScarlett wykupuj jak najszybciej i to od razu całą receptę. Na gdziepolek w Krakowie też mi pokazuje jakoś niewiele aptek - 15, a w większości jest po 1 opakowaniu
W miarę blisko. Wezmę to receptę od męża i chyba tam rzeczywiscie pojadę jutro...@AScarlett Na Wadowickiej 6, Życzliwa Apteka (to chyba blisko Ciebie?) możesz zarezerwować przez ktomalek max czyli 8 opakowań Zrób sobie rezerwację przez net, będziesz pewna, że dostaniesz