Avy
Fanka BB :)
Jak wykraczesz to zmieniasz nick na wróżkaJak wysikasz II kreski w tym miesiącu to jakoś to przeżyje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wykraczesz to zmieniasz nick na wróżkaJak wysikasz II kreski w tym miesiącu to jakoś to przeżyje
Też kojarzę Cie ze starego wątku, chyba 2020 byłyśmy razem staraczkami, gratuluje Ci z całego serca ile Cie ta ciąża czasu kosztowała to mało kto wie ❤ jeszcze była @coca z nami wtedy, często o Was myślałam czy się udałoPo latach zaszłam, fakt rodze w październiku, obecnie jestem w 20tc
Ale też zrobilam sobie wcześniej przerwę od forum
Powodzenia dziewuszki!! Samych 2 kreseczek życzę
Myślę, że to spoko pomysł żeby przywołać kto kogo pamięta. Chyba nikt się o to nie obraziJa to dużo pamiętam, wczoraj jeszcze przecież sobie chodziłam po wątkach, ale myślę, że mnie moga mąło pamiętać xD bo dopiero zaczynalam wtedy na forum.
Wyślę Ci tym razem kubek z ciężarówkaJak wykraczesz to zmieniasz nick na wróżka
Super! Będę miała do kompletuWyślę Ci tym razem kubek z ciężarówka
Super! Będę miała do kompletu
A ja Ci wyślę kryształową kulę i karty tarota
DziękujęTeż kojarzę Cie ze starego wątku, chyba 2020 byłyśmy razem staraczkami, gratuluje Ci z całego serca ile Cie ta ciąża czasu kosztowała to mało kto wie ❤ jeszcze była @coca z nami wtedy, często o Was myślałam czy się udało
Moja to samo: „na wszystko przyjdzie czas”Mówisz jak moja mama „zajdziesz, tylko SPOKOJNIE”