AScarlett
Moderator
To moze przyjdzie @ dzisiaj i ci się uda z zabiegiem...Oglądam nasz nowy dom i wyję... pms pełną parą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze przyjdzie @ dzisiaj i ci się uda z zabiegiem...Oglądam nasz nowy dom i wyję... pms pełną parą
Zawsze na podstawie monitoringuDziewczyny, które przyjmowały ovitrelle - miałyście zastrzyk tak z doopy tylko na podstawie wielkości pęcherzyka, czy robiłyście badania hormonów?
Raczej muszę przełożyć jeśli przy kolejnych 2 stymulacjach będą takie opóźnieniaTo moze przyjdzie @ dzisiaj i ci się uda z zabiegiem...
Tak Gryfin pamiętam. A później zniknęła. Mam nadzieję, że i jej się udałoZ tych co najbardziej mi utknęły jakoś to ja pamiętam Hera, Gryfin, Zazuu
ona zaszła napewno, ale czy urodziła to nie wiem. Ale jeszcze odzywała się jak już byhła na półmetku gdzieśTak Gryfin pamiętam. A później zniknęła. Mam nadzieję, że i jej się udało
Miałam już pisać pokaż projektOglądam nasz nowy dom i wyję... pms pełną parą
MaszMiałam już pisać pokaż projekt
Ja mialam tylko na podstawie usg minitorujacego wielkosc.Dziewczyny, które przyjmowały ovitrelle - miałyście zastrzyk tak z doopy tylko na podstawie wielkości pęcherzyka, czy robiłyście badania hormonów?
Gryfin byla ze mna na mamusiach lipcowych 2022 ale zniknęła w polowie i nie wiem co z nią dalej i czy wszystko ok.Z tych co najbardziej mi utknęły jakoś to ja pamiętam Hera, Gryfin, Zazuu
@HeraUnique to pisala chyba z miesiąc temu, że na mamusiach jest (chyba przed rozwiazaniem jeszcze).Hera to chyba znikneła, a potem ja oprzyszłam, bo kojarzę ją tylko ze starych wątków