nindziaa
Moderator
W dodatku w ogóle nie są do siebie podobni xdtylko, że to dwie różne płci są, może dlatego xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W dodatku w ogóle nie są do siebie podobni xdtylko, że to dwie różne płci są, może dlatego xd
to nam się trafił wybitnie felerny zestaw. Oni się zawsze kłócili, o wszystko. Nawet o to, że ten drugi ma grubszy plaster sera na kanapce. Była ciągła wojna o wszystko, która skończyła się dopiero jak siostra się wyprowadziła.Aż dziwne. Ponoć nie ma większej więzi niż u bliźniaków
dwujajowe i dlatego to nie, chyba wolałabym jednojajoweW dodatku w ogóle nie są do siebie podobni xd
Tesciowa przed nimi była tez w ciąży bliźniaczej, dwie dziewczynki ale zmarły.dwujajowe i dlatego to nie, chyba wolałabym jednojajowe
To już wiem jak będzie wyglądała relacja pomiędzy bliźniakami mojej koleżanki. Maja 5 lat i wiecznie ze sobą rywaluzują. Nawet zjadają wszystko co stanie im na drodze żeby przypadkiem ten drugi nie zjadł, a póxniej rzygają w nocy bo za dużo zjedlito nam się trafił wybitnie felerny zestaw. Oni się zawsze kłócili, o wszystko. Nawet o to, że ten drugi ma grubszy plaster sera na kanapce. Była ciągła wojna o wszystko, która skończyła się dopiero jak siostra się wyprowadziła.
to się nazywa poświęcenieTo już wiem jak będzie wyglądała relacja pomiędzy bliźniakami mojej koleżanki. Maja 5 lat i wiecznie ze sobą rywaluzują. Nawet zjadają wszystko co stanie im na drodze żeby przypadkiem ten drugi nie zjadł, a póxniej rzygają w nocy bo za dużo zjedli
przypomniała mi się historia śmieszna sprzed lat.dwujajowe i dlatego to nie, chyba wolałabym jednojajowe
Spokojnie i na Ciebie przyjedzie czasW zeszłym roku byłam na grupie ślubnej na fb i poznałam kilka dziewczyn, wymieniłyśmy się instagramami. Teraz z ciekawości weszłam na kilka profili postalkować co u nich to większość z nich ma fotki z brzuszkami pododawane
Mówisz jak moja mama „zajdziesz, tylko SPOKOJNIE”Spokojnie i na Ciebie przyjedzie czas