aurii_orelii
Fanka BB :)
Patrząc na jej minę jakbym jej takie coś powiedziała to laska by nie ogarnęłaMoże jeden urodził się 31 grudnia przed północą a drugi 1 stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrząc na jej minę jakbym jej takie coś powiedziała to laska by nie ogarnęłaMoże jeden urodził się 31 grudnia przed północą a drugi 1 stycznia
Dzięki.. właśnie mi przypomniałaś, że początkiem czerwca mam rocznicę XDO nie. Mojemu znowu delegacja się szykuje i znowu w płodne. W dodatku chce sobie jeszcze ją wydłużyć o weekend i zostać na miejscu. I generalnie super pomysł. Oczywiście nie zorientował się, że akurat w trakcie wypada nasza rocznica ;p i zarezerwował sobie już bilety na pkp tak, że włącza się to nasza rocznica... jak mu powiedziałam, że zapomniał, to próbuje się wywinąć, że super wyszło i że mnie zaprasza też tam.... XD
Zrobisz laparo i nie widzę Cię tutajWszystkim nie, ale większości. Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że ja tez zaliczam się do "mniejszości". fuck
Statystycznie rzecz biorąc komuś się nie uda. Niestety..Wszystkim nie, ale większości. Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że ja tez zaliczam się do "mniejszości". fuck
do jakiej mniejszości?Wszystkim nie, ale większości. Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że ja tez zaliczam się do "mniejszości". fuck
Ty też się pakuj....Zrobisz laparo i nie widzę Cię tutaj
Właściwie to chciałabym przeprowadzić w tym zakresie statystyki ile z tych dzieczyn jest po in vitro, a ile zaszło naturalnie.Jak dołaczyłam do staraczek w 2021 to teraz wiekszość już dawno w Skoro długoletnim staraczkom się udało to Tobie również się uda Baaa.. wierze w to, że nawet mi się uda
DO tej, którym się nie udało... No niestety, rzeczywistośc jest brutalnado jakiej mniejszości?
a ja myślałam, że ty masz dzieckoDO tej, którym się nie udało... No niestety, rzeczywistośc jest brutalna
Mnie tam nie obchodzi jak.... Liczy się, że się udałoWłaściwie to chciałabym przeprowadzić w tym zakresie statystyki ile z tych dzieczyn jest po in vitro, a ile zaszło naturalnie.