reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Aż dziwne. Ponoć nie ma większej więzi niż u bliźniaków
to nam się trafił wybitnie felerny zestaw. Oni się zawsze kłócili, o wszystko. Nawet o to, że ten drugi ma grubszy plaster sera na kanapce. Była ciągła wojna o wszystko, która skończyła się dopiero jak siostra się wyprowadziła.

to nam się trafił wybitnie felerny zestaw. Oni się zawsze kłócili, o wszystko. Nawet o to, że ten drugi ma grubszy plaster sera na kanapce. Była ciągła wojna o wszystko, która skończyła się dopiero jak siostra się wyprowadziła.
To już wiem jak będzie wyglądała relacja pomiędzy bliźniakami mojej koleżanki. Maja 5 lat i wiecznie ze sobą rywaluzują. Nawet zjadają wszystko co stanie im na drodze żeby przypadkiem ten drugi nie zjadł, a póxniej rzygają w nocy bo za dużo zjedli 🤣🤣

dwujajowe i dlatego 😁 to nie, chyba wolałabym jednojajowe 😂
przypomniała mi się historia śmieszna sprzed lat.

Stoję na fajce w pracy z kolezanką i sprzątaczką. Do budynku wchodzą bracia bliźniacy szefowej.
Sprzątaczka (ok 26 lat): widziałą Pani, oni byli identyczni!
Ja: Może dlatego, że sa bliźniakami jednojajowymi? :D
S: Znałam kiedyś bliźniaków ale chyba dwujajowych. Bo jeden był starszy od drugiego o rok 🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry