reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
wiecie co, jako, że ja na forum jestem już od 2021, zrobiłam sobie wycieczkę po straych wątkach i przeglądałam nicki, które kojarzyłam ze staraczek 2021, 2022. Każdy z nicków ma wpisy na "marcowe/lipcowe/grudniowe mamy"... eh te życie kureskie. Ale nic! Nie jestem smutna, tylko jakieś sentymenty mnie wzięły.

Teraz chyba też bym tak zrobiła 🤣 Ogólnie ja zawsze marzyłam o ksiezniczkowej sukni i taką miałam. Tylko nie przewidziałam tego, że kilkanaście godzin w niej może być ciężkie 😅 Strasznie mi się później wzynala w plecy, na zdjęciach tez niezbyt się sobie w niej podobam w niej 🤣
Żałuję, że nie miałam czegoś lżejszego na zmianę bo jednak wspomnienie ciężkiej sukni pozostało xd
Mam podobnie tyle, ze nie chciałam księżniczkowej, tylko bardziej A. Przyjaciółka kazała mi ją przymierzyć i poczułam się taka piękna ;) Ale potem było już ciężko, gorąco i mi się wrzynał stanik w ciało, więc jakbym teraz brała ślub, to jednak szukałabym czegoś lżejszego.
Tez miałam z Ali początkowo ale sprzedałam ją bo to nie było to. Ale prezentowała się niezle, sprzedałam za więcej niż kupiłam 😅
Rekin biznesu ;) Ja kupiłam kieckę w lumpku za 5 zł, a sprzedałam na Vinted za 50
Przepraszam za mały offtopik: do dziewczyn, które się orientują odnośnie luxmedu: dostałam skierowanie od endokrynologa na progesteron, dzisiaj już to badanie zrobiłam z tego skierowania, czy jeżeli jest napisane, że usługa jest nielimitowana, to mogę z niej korzystać do woli do tego 25 października 2023? 😱
Nie, za każdym razem potrzeba nowego skierowania.

Moi rodzice to w ogóle nawet nie są kościelni, ale to bardziej jest na zasadzie, że mają mnie jedną i nigdy na wesele dziecka nie pójdą 😔😔😔 teście za to to inna bajka, u nich to jest typowe patrzenie co sąsiad pomyśli 😂 ale żadne z nich nie wie ile teraz kosztuje talerzyk (a co dopiero za rok, za dwa) i mogą pojąć, że na weselu wcale nie „zarobimy” 🙃

Mojemu jak przedstawiłam cały potencjalny kosztorys wesela na 2024, to stwierdził że 12h zabawy nie jest warte ponad 100k 🤭 polecam iść tym tropem 🤣
My zrobimy ślub razem z roczkiem 🤣🤣🤣

To rozwaliłaś system i na razie masz wielkie WOW zaręczynowe ode mnie
video game winner GIF by Children's Miracle Network Hospitals's Miracle Network Hospitals
Najfajniejsze, że mam wszystko nagrane ;)

reklama
Do góry