Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobnie tyle, ze nie chciałam księżniczkowej, tylko bardziej A. Przyjaciółka kazała mi ją przymierzyć i poczułam się taka piękna Ale potem było już ciężko, gorąco i mi się wrzynał stanik w ciało, więc jakbym teraz brała ślub, to jednak szukałabym czegoś lżejszego.Teraz chyba też bym tak zrobiła Ogólnie ja zawsze marzyłam o ksiezniczkowej sukni i taką miałam. Tylko nie przewidziałam tego, że kilkanaście godzin w niej może być ciężkie Strasznie mi się później wzynala w plecy, na zdjęciach tez niezbyt się sobie w niej podobam w niej
Żałuję, że nie miałam czegoś lżejszego na zmianę bo jednak wspomnienie ciężkiej sukni pozostało xd
Rekin biznesu Ja kupiłam kieckę w lumpku za 5 zł, a sprzedałam na Vinted za 50Tez miałam z Ali początkowo ale sprzedałam ją bo to nie było to. Ale prezentowała się niezle, sprzedałam za więcej niż kupiłam
Nie, za każdym razem potrzeba nowego skierowania.Przepraszam za mały offtopik: do dziewczyn, które się orientują odnośnie luxmedu: dostałam skierowanie od endokrynologa na progesteron, dzisiaj już to badanie zrobiłam z tego skierowania, czy jeżeli jest napisane, że usługa jest nielimitowana, to mogę z niej korzystać do woli do tego 25 października 2023?
My zrobimy ślub razem z roczkiemMoi rodzice to w ogóle nawet nie są kościelni, ale to bardziej jest na zasadzie, że mają mnie jedną i nigdy na wesele dziecka nie pójdą teście za to to inna bajka, u nich to jest typowe patrzenie co sąsiad pomyśli ale żadne z nich nie wie ile teraz kosztuje talerzyk (a co dopiero za rok, za dwa) i mogą pojąć, że na weselu wcale nie „zarobimy”
Mojemu jak przedstawiłam cały potencjalny kosztorys wesela na 2024, to stwierdził że 12h zabawy nie jest warte ponad 100k polecam iść tym tropem
I to się nazywa plan!My zrobimy ślub razem z roczkiem
Super pomysł, takie 2 w jednymMy zrobimy ślub razem z roczkiem
Najfajniejsze, że mam wszystko nagraneTo rozwaliłaś system i na razie masz wielkie WOW zaręczynowe ode mnie