LadyCaro
Fanka BB :)
tak, była owulkaU mnie 7dpo. Dzisiejsze pobieranie krwi jakoś wyjątkowo źle zniosłam a poniżej wynik proga. Jest w normie, czyli mogę podejrzewać, że owulacja była?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, była owulkaU mnie 7dpo. Dzisiejsze pobieranie krwi jakoś wyjątkowo źle zniosłam a poniżej wynik proga. Jest w normie, czyli mogę podejrzewać, że owulacja była?
Tak, prog dobry owu byłaU mnie 7dpo. Dzisiejsze pobieranie krwi jakoś wyjątkowo źle zniosłam a poniżej wynik proga. Jest w normie, czyli mogę podejrzewać, że owulacja była?
Dla mnie urodziny męża będą teraz smutne. Drugie urodziny od rozpoczętych starań gdzie chciałam wręczyć cos innego niż standardowy prezent. Strasznie liczyłam na tą stymulację, a tu liść od losu.Dla mnie rocznice ślubu są boleśniejsze z perspektywy starań niż Boże Narodzenie czy Dni Matki, bo jednak rocznica ślubu to coś bardzo konkretnego i osobistego. My w czerwcu 6 rocznicę będziemy mieli... zaczęliśmy się starać dwa lata po ślubie... smuteczek
Tak, prog dobry owu była
Bardzo dziękuje!tak, była owulka
Już masz taki poziom wysoki? Ja od paru dni nie grałamJa jestem dumna z siebie i w końcu zrobiłam sobie córkę w SIMSach! Chociaż tez nie było łatwo, chyba trwało to dłużej niż tydzień
Też miałam taką nadzieję, bo mieliśmy 2 tyg temu i lipa ale za Was trzymam kciuki <3My mamy pierwsza rocznice teraz w czerwcu Liczę na cionsz
Zrobilam, wyslalam w piatek. Przebieram nóżkami w oczekiwaniu na wynik.A Ty robiłaś ten pakiet na trombofilie w końcu?
Kiedy masz jakąś wizytę w poradni?
Trzymam kciukiMy mamy pierwsza rocznice teraz w czerwcu Liczę na cionsz