Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My się wybieramy na foodtrucki także to będzie bardzo niezdrowy weekendDziewczyny, czas zacząć planować weekend W niedzielę u nas ma być (wg prognozy) 26 stopni i słonecznie
U mnie maja być burze w sobotę... Ale chyba i tak jedziemy do tesciowejDziewczyny, czas zacząć planować weekend W niedzielę u nas ma być (wg prognozy) 26 stopni i słonecznie
W sobotę tak. My w piątek lub sobotę planujemy Guardiansów, ale w niedzielę trzeba korzystać z pogody Może jakiś chill na ogrodzie z grillem, książkąU mnie maja być burze w sobotę... Ale chyba i tak jedziemy do tesciowej
ja tak samo, do 14 siedziałam w piżamie, potem przebrałam się w sportowe ubrania tylko po to, żeby szybko przeanalizować swoją dzisiejszą sytuację i stwierdzić, że bieganie i zakupy zdążę zrobić w ciągu tygodnia, więc teraz leżę w kąpieli z bąbelkami, po której wskakuję znowu w piżamę i siadam do konsoli xdDziewczyny musiałam się położyć i zasnęłam - około 2 h wyszło. Czułam się do dupy i głowa mnie bolała i co gorsza nadal boli, a nie chce tego syfu tabletek... ale mam dziś brak formy- masakra.
U nas w niedzielę 25 stopni, zaprosiłam dziadków do nas w odwiedziny na grilla jesteśmy prawie 2 lata to po ślubie, a jeszcze nas nie byli babcia ma problemy z nogami i nie weszłaby do nas po schodach. Także liczę po cichu, że skorzystają z zaproszenia na podwórkuDziewczyny, czas zacząć planować weekend W niedzielę u nas ma być (wg prognozy) 26 stopni i słonecznie
Dziewczyny, czas zacząć planować weekend W niedzielę u nas ma być (wg prognozy) 26 stopni i słonecznie
Ale super Zazdroszczę posiadania dziadkówU nas w niedzielę 25 stopni, zaprosiłam dziadków do nas w odwiedziny na grilla jesteśmy prawie 2 lata to po ślubie, a jeszcze nas nie byli babcia ma problemy z nogami i nie weszłaby do nas po schodach. Także liczę po cichu, że skorzystają z zaproszenia na podwórku
No właśnie kochana, to już nie jest to samo na telefonie nie ma żadnych kodów i nie ma pieniążków trzeba normalnie do roboty zapierdalać żeby sobie coś kupić interakcje międzyludzkie pochłaniają dużo energii i chociaż soe starasz z całych sił to stara (jestem w związku jednopłciowym w grze) i tak focha może strzelić w niespodziewanym momencie także za bardzo to życiowe dla mnie, nie ma tego szału co był ale i tak na razie nie odinstalowujęA polecasz tą na telefonie ? Bo już mnie korci