reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dziewczyny musiałam się położyć i zasnęłam - około 2 h wyszło. Czułam się do dupy i głowa mnie bolała i co gorsza nadal boli, a nie chce tego syfu tabletek... ale mam dziś brak formy- masakra.
ja tak samo, do 14 siedziałam w piżamie, potem przebrałam się w sportowe ubrania tylko po to, żeby szybko przeanalizować swoją dzisiejszą sytuację i stwierdzić, że bieganie i zakupy zdążę zrobić w ciągu tygodnia, więc teraz leżę w kąpieli z bąbelkami, po której wskakuję znowu w piżamę i siadam do konsoli xd

Dziewczyny, czas zacząć planować weekend :) W niedzielę u nas ma być (wg prognozy) 26 stopni i słonecznie :)
U nas w niedzielę 25 stopni, zaprosiłam dziadków do nas w odwiedziny na grilla 😎 jesteśmy prawie 2 lata to po ślubie, a jeszcze nas nie byli 😔 babcia ma problemy z nogami i nie weszłaby do nas po schodach. Także liczę po cichu, że skorzystają z zaproszenia na podwórku 😎

U nas w niedzielę 25 stopni, zaprosiłam dziadków do nas w odwiedziny na grilla 😎 jesteśmy prawie 2 lata to po ślubie, a jeszcze nas nie byli 😔 babcia ma problemy z nogami i nie weszłaby do nas po schodach. Także liczę po cichu, że skorzystają z zaproszenia na podwórku 😎
Ale super 😁 Zazdroszczę posiadania dziadków 💚

A polecasz tą na telefonie ? Bo już mnie korci 🤣
No właśnie kochana, to już nie jest to samo😓 na telefonie nie ma żadnych kodów i nie ma pieniążków 🤑 trzeba normalnie do roboty zapierdalać żeby sobie coś kupić 😂 interakcje międzyludzkie pochłaniają dużo energii i chociaż soe starasz z całych sił to stara (jestem w związku jednopłciowym w grze) i tak focha może strzelić w niespodziewanym momencie 🤣 także za bardzo to życiowe dla mnie, nie ma tego szału co był ale i tak na razie nie odinstalowuję😜

reklama
A odnośnie weekendu, jest może ktoś z okolic Trojmiasta tu? 😀 bo pewna bezdzietna lambadziara (czyli ja) szuka innej bezdzietnej lambadziary do wypadu na 100cznie 😂 wszystkie moje koleżanki teraz 🤰🏻🥲

Do góry