reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Nie, próbuje się opanować i pójdę jutro jeśli wieczorem/rano coś jeszcze wyjdzie 🙈 cykam się, że będzie lipa i chyba chce mieć chociaż jeden dzień nadziei 😅
Tez tak sobie zawsze mowilam. Czekam z beta aż będzie mocniejsza.
I co? Latałam i tak na bete. Ale w sumie chyba dzięki temu wylapalam te biochemy, zwłaszcza tego drugiego.

Ja jestem dumna z siebie i w końcu zrobiłam sobie córkę w SIMSach! Chociaż tez nie było łatwo, chyba trwało to dłużej niż tydzień 😅
Jak ja Wam zazdroszcze że możecie sobie tak teraz grać, ja za małolata grałam w simsy nałogowo dlatego teraz boje się do nich wrócić bo życie przegram 🤣 Potrafiłam wtedy grac godzinami, a najlepiej było jak zarywałam nocki żeby przez np. 8 godzin wybudować wille a potem gra mi się cięła bo stacjonarny komp ledwo ją dźwigał i się całkiem wyłączał, wstałam rano a tam śladu domu nie było.. Straszne to było 🤣Tworzyłam jakieś ideały, rozbijałam związki, robiłam dzieci a na koniec wrzucałam ich do basenu bez barierek i stawiałam kolejne wille 😁 Całkiem zapomniałam o tej grze, kiedyś jak o niej pisałyście to sobie przypomniałam i obiecałam że wróce do niej jak będę w ciąży na L4 bo wtedy będę miała czas 🤣 Także niech ta ciąża nadchodzi bo ja już chce graaaaaać!
dance dancing GIF by The Sims

reklama
Do góry