Avy
Fanka BB :)
@amusedxxx sikaj te dwie krechy i ratuj honor maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co ty, wcale nie jakoś dużo momentami aż mi się nudziło, chociaż podobno mam taki zaj*b w pracy #multitaskingW ogóle napierdzieliłyście tyle stron od rana, że jestem z Was dumna
Tez tak sobie zawsze mowilam. Czekam z beta aż będzie mocniejsza.Nie, próbuje się opanować i pójdę jutro jeśli wieczorem/rano coś jeszcze wyjdzie cykam się, że będzie lipa i chyba chce mieć chociaż jeden dzień nadziei
W sumie... jesteśmy za połową miesiąca a tu jeszcze 500 stron nie maNo co ty, wcale nie jakoś dużo momentami aż mi się nudziło, chociaż podobno mam taki zaj*b w pracy #multitasking
O tez mam urlop we wrześniu 2 pierwsze tygodnie. Mamy rocznicę ślubu 4tego i staram się celować z urlopem na wtedyWe wrześniu
Ja nic nie mówię, nie zachęcam- ale zawsze gownoburze to generatory stronW sumie... jesteśmy za połową miesiąca a tu jeszcze 500 stron nie ma
Jak ja Wam zazdroszcze że możecie sobie tak teraz grać, ja za małolata grałam w simsy nałogowo dlatego teraz boje się do nich wrócić bo życie przegram Potrafiłam wtedy grac godzinami, a najlepiej było jak zarywałam nocki żeby przez np. 8 godzin wybudować wille a potem gra mi się cięła bo stacjonarny komp ledwo ją dźwigał i się całkiem wyłączał, wstałam rano a tam śladu domu nie było.. Straszne to było Tworzyłam jakieś ideały, rozbijałam związki, robiłam dzieci a na koniec wrzucałam ich do basenu bez barierek i stawiałam kolejne wille Całkiem zapomniałam o tej grze, kiedyś jak o niej pisałyście to sobie przypomniałam i obiecałam że wróce do niej jak będę w ciąży na L4 bo wtedy będę miała czas Także niech ta ciąża nadchodzi bo ja już chce graaaaaać!Ja jestem dumna z siebie i w końcu zrobiłam sobie córkę w SIMSach! Chociaż tez nie było łatwo, chyba trwało to dłużej niż tydzień
W ogóle napierdzieliłyście tyle stron od rana, że jestem z Was dumna
Plujem jadem, jestę rzmijomJa nic nie mówię, nie zachęcam- ale zawsze gownoburze to generatory stron
A polecasz tą na telefonie ? Bo już mnie korciwcale ale mam ubogą wersję mobile to chyba nie miałam nawet takiej możliwości