Brownie1992
Moderator
A to my 2-3 tydzień mamy. Miał być w lipcu, ale nie pykłoO tez mam urlop we wrześniu 2 pierwsze tygodnie. Mamy rocznicę ślubu 4tego i staram się celować z urlopem na wtedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to my 2-3 tydzień mamy. Miał być w lipcu, ale nie pykłoO tez mam urlop we wrześniu 2 pierwsze tygodnie. Mamy rocznicę ślubu 4tego i staram się celować z urlopem na wtedy
Ja tak "po ciuchutku" to liczę, że już będę w ciąży na ten urlop. W zeszłym roku wlasnie na 1 rocznicę ślubu mialam pierwszym duży kryzys. Bo zaczęliśmy się starać zaraz po ślubie, mialam owu dokładnie po nim. I jak minął mi 1 rok bez sukcesu to było średnio...A to my 2-3 tydzień mamy. Miał być w lipcu, ale nie pykło
A Ty robiłaś ten pakiet na trombofilie w końcu?Ja tak "po ciuchutku" to liczę, że już będę w ciąży na ten urlop. W zeszłym roku wlasnie na 1 rocznicę ślubu mialam pierwszym duży kryzys. Bo zaczęliśmy się starać zaraz po ślubie, mialam owu dokładnie po nim. I jak minął mi 1 rok bez sukcesu to było średnio...
Teraz będzie drugi...
Oby właśnie tak się stało <3 albo i nawet wcześniej!Ja tak "po ciuchutku" to liczę, że już będę w ciąży na ten urlop. W zeszłym roku wlasnie na 1 rocznicę ślubu mialam pierwszym duży kryzys. Bo zaczęliśmy się starać zaraz po ślubie, mialam owu dokładnie po nim. I jak minął mi 1 rok bez sukcesu to było średnio...
Teraz będzie drugi...
@olka11135 jesteś już na l4, że tak szybko dajesz reakcje?
Dla mnie rocznice ślubu są boleśniejsze z perspektywy starań niż Boże Narodzenie czy Dni Matki, bo jednak rocznica ślubu to coś bardzo konkretnego i osobistego. My w czerwcu 6 rocznicę będziemy mieli... zaczęliśmy się starać dwa lata po ślubie... smuteczekJa tak "po ciuchutku" to liczę, że już będę w ciąży na ten urlop. W zeszłym roku wlasnie na 1 rocznicę ślubu mialam pierwszym duży kryzys. Bo zaczęliśmy się starać zaraz po ślubie, mialam owu dokładnie po nim. I jak minął mi 1 rok bez sukcesu to było średnio...
Teraz będzie drugi...