reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
A to my 2-3 tydzień mamy. Miał być w lipcu, ale nie pykło🤣
Ja tak "po ciuchutku" to liczę, że już będę w ciąży na ten urlop. W zeszłym roku wlasnie na 1 rocznicę ślubu mialam pierwszym duży kryzys. Bo zaczęliśmy się starać zaraz po ślubie, mialam owu dokładnie po nim. I jak minął mi 1 rok bez sukcesu to było średnio...
Teraz będzie drugi...

Ja dziś o dziwo mam prackę, ale też zazwyczaj luzik. Ja od czerwca będę 2 dni w domu, bo zmienił się ten regulamin pracy zdalnej. Nie mogę się doczekać już <3 Teraz mam tylko jeden dzień w domu. Inne działy u nas 100% zdalnie, ale nasz dział nie może, ale spoko, do pracy mam 15 min od wyjścia z domu do wejścia do biura, a mieszkam w Warszawie, więc jakbym narzekała to kop w dupę mi się należy. Nienawidziłam marnować czasu na dojazdy i korki, więc siedziba biura była dla mnie istotna przy zmianie pracy, ale już rozglądam się za nową (100% zdalną) ;p

Ja tak "po ciuchutku" to liczę, że już będę w ciąży na ten urlop. W zeszłym roku wlasnie na 1 rocznicę ślubu mialam pierwszym duży kryzys. Bo zaczęliśmy się starać zaraz po ślubie, mialam owu dokładnie po nim. I jak minął mi 1 rok bez sukcesu to było średnio...
Teraz będzie drugi...
A Ty robiłaś ten pakiet na trombofilie w końcu?
Kiedy masz jakąś wizytę w poradni?

Teraz będzie drugi...
Oby właśnie tak się stało <3 albo i nawet wcześniej!

U mnie 7dpo. Dzisiejsze pobieranie krwi jakoś wyjątkowo źle zniosłam 🥲 a poniżej wynik proga. Jest w normie, czyli mogę podejrzewać, że owulacja była?

Załączniki

• IMG_6832.jpeg
    IMG_6832.jpeg
    50,5 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Teraz będzie drugi...
Dla mnie rocznice ślubu są boleśniejsze z perspektywy starań niż Boże Narodzenie czy Dni Matki, bo jednak rocznica ślubu to coś bardzo konkretnego i osobistego. My w czerwcu 6 rocznicę będziemy mieli... zaczęliśmy się starać dwa lata po ślubie... smuteczek

Do góry