Dong
Fanka BB :)
@aurii_orelii zdejmujesz hybrydę przed szpitalem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam co miesiąc to samo .. tuż przed okresem potrafię się popłakać bo taki ładny kotek sobie szedł albo ktoś pięknie piosenkę zaśpiewał A jak ktoś mnie zdenerwuje to rzucam mięsem.O właśnie to będzie nasz temat na dziś. Wasze odpały PMS owe
oooo to bym się wkur*wiła....ja też taką mam… pracowałam 3 lata w projekcie, w zasadzie ciągnęłam go na plecach sama, ona zrobiła 3 błahe rzeczy z doskoku i … dostała większą nagrodę ode mnie
Ja wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.ja ze dwa miesiące temu przez tydzień byłam najgrubsza, najbrzydsza i najgorsza we wszystkim i będąc w kinie popłakałam się, bo aktorka grająca główną rolę była prześliczna i jej zazdrościłam xD
ja w lustrze widzę się jako przeciętnąJa wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.
PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości....
plujących jadem!Widzę, że szykuje się banda wściekłych bab
u mnie to zależy, w okolicach owu to jeszcze spoko ale w okres to jest tragedia., strach pomyśleć co wtedy widzą innija w lustrze widzę się jako przeciętną
cooo?? nie... dopiero założyłam. Nic mi nikt nie mówił w sumie@aurii_orelii zdejmujesz hybrydę przed szpitalem?