reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dziewczyny, ja Was nadrabiam, ale słabo mi idzie odkąd @Brownie1992 obudziła we wszystkich talenty literackie 😂
Melduję się z poczekalni w Bocianie.
Trzymajcie kciuki, bo stresik jest.
W Łodzi piękne słoneczko i takiej cudnej zieleni to dłuuuuuugo nie widziałam :)

O właśnie to będzie nasz temat na dziś. Wasze odpały PMS owe 😆😁
Ja mam co miesiąc to samo .. tuż przed okresem potrafię się popłakać bo taki ładny kotek sobie szedł albo ktoś pięknie piosenkę zaśpiewał 🥲 A jak ktoś mnie zdenerwuje to rzucam mięsem.

Z takich przypałow z których do dzisiaj się śmiejemy to jak kiedyś dzień przed wigilią (i okresem😅) stary wchodzi do kuchni a ja sobie ryczę w przykucu.
Pyta się mnie co się dzieje, czemu ty tak płaczesz?😱
A ja taka cała czerwona od tego płaczu, wydukałam po cichu „bo ja już nie mam siły, te pierogi nie chcą się lepić” 🤣😂

ja ze dwa miesiące temu przez tydzień byłam najgrubsza, najbrzydsza i najgorsza we wszystkim i będąc w kinie popłakałam się, bo aktorka grająca główną rolę była prześliczna i jej zazdrościłam xD
Ja wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis :D więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.

PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości.... :D

Ja wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis :D więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.

PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości.... :D
ja w lustrze widzę się jako przeciętną 🥲🤣

reklama
Do góry