reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dziewczyny, ja Was nadrabiam, ale słabo mi idzie odkąd @Brownie1992 obudziła we wszystkich talenty literackie 😂
Melduję się z poczekalni w Bocianie.
Trzymajcie kciuki, bo stresik jest.
W Łodzi piękne słoneczko i takiej cudnej zieleni to dłuuuuuugo nie widziałam :)

O właśnie to będzie nasz temat na dziś. Wasze odpały PMS owe 😆😁
Ja mam co miesiąc to samo .. tuż przed okresem potrafię się popłakać bo taki ładny kotek sobie szedł albo ktoś pięknie piosenkę zaśpiewał 🥲 A jak ktoś mnie zdenerwuje to rzucam mięsem.

Z takich przypałow z których do dzisiaj się śmiejemy to jak kiedyś dzień przed wigilią (i okresem😅) stary wchodzi do kuchni a ja sobie ryczę w przykucu.
Pyta się mnie co się dzieje, czemu ty tak płaczesz?😱
A ja taka cała czerwona od tego płaczu, wydukałam po cichu „bo ja już nie mam siły, te pierogi nie chcą się lepić” 🤣😂

ja ze dwa miesiące temu przez tydzień byłam najgrubsza, najbrzydsza i najgorsza we wszystkim i będąc w kinie popłakałam się, bo aktorka grająca główną rolę była prześliczna i jej zazdrościłam xD
Ja wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis :D więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.

PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości.... :D

Ja wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis :D więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.

PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości.... :D
ja w lustrze widzę się jako przeciętną 🥲🤣

reklama
Do góry