reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Też mam podobną "koleżankę" w pracy. Tylko u nas to wygląda np. tak: ja dostałam do koordynowania projekt, nagle ona go przejęła cichaczem i nawet nie zaprasza mnie na spotkania ;D a np. za projekt jest premia... ale ona pracuje tutaj od początku i jej wolno więcej...
ja też taką mam… pracowałam 3 lata w projekcie, w zasadzie ciągnęłam go na plecach sama, ona zrobiła 3 błahe rzeczy z doskoku i … dostała większą nagrodę ode mnie 🤡

reklama
Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę 😆 jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście 🙈 facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo 🙈 i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator 😂
Widzę cień, jeszcze jeden test na wieczór - może być wyraźniejszy, bo beta rośnie i beta 😍✊✊

Ja powinnam się wbić na pauzę w czerwcu, bo moj mąż w niedzielę wyjeżdża a ovu prawdopodobnie wg wcześniejszych cykli będzie wtorek lub środa - ale ja odwrotnie od pauzujących jestem wieczną optymistką i liczę na wczesniejszą ovu albo, że plemniki z soboty dociągną do wtorku albo środy, choć w głębi duszy wiem, że nie 😁

Widzę cień, jeszcze jeden test na wieczór - może być wyraźniejszy, bo beta rośnie i beta 😍✊✊

Ja powinnam się wbić na pauzę w czerwcu, bo moj mąż w niedzielę wyjeżdża a ovu prawdopodobnie wg wcześniejszych cykli będzie wtorek lub środa - ale ja odwrotnie od pauzujących jestem wieczną optymistką i liczę na wczesniejszą ovu albo, że plemniki z soboty dociągną do wtorku albo środy, choć w głębi duszy wiem, że nie 😁
dociągną, dociągną ! ✊🏻

To w niedziele na pożegnanie trzonowanie i trzymamy kciuki za jakiegoś super plemnika żeby wytrwał do owulacji ☺️

Ja mam tak od weekendu, wszystko mnie wkurwia 🤣
Wczoraj miałam ćwiczyć wiec poszlam rozłożyłam mate, zadzwonił akurat brat więc coś tam pogadaliśmy. No i jakoś się tak zagotowałam, że już jest późno więc nie poćwiczyłam. Wydarłam sie na męża, ze mnie zostawił sama (pokój do ćwiczeń mamy na piętrze). Po czym się rozbeczałam, że nie poćwiczyłam i jestem gruba. Chłop biedny nie wiedzial co ma robić 🤣
ja od wczorajszego poranka, mimo, ze do okresu 6 dni od dzisiaj… taka byłam wkurwiona wczoraj cały dzień, ze jak wieczorem musiałam wyrzucić pierwszego placka z patelni do kosza to prawie się popłakałam 🤣🫣

Akurat ta moja to typ "beze mnie firma padnie", pracuje nawet z urlopów, w kuchni cały czas przełyka w pośpiechu i mówi, że ma tyle pracy i generalnie uważa, że wszystko zrobi lepiej ;D czasem mnie to doprowadza do szaleństwa, ale czasem sobie myślę "A rób se i pracuj, ja się pouczę angielskiego, zrobię kurs zawodowy i pogadam na forum" :D
A ja już jestem na takim etapie wypalenia, że robię tyle, żeby mnie nie wywalili i mam wywalone na resztę. Jak ktoś chce, to niech się zacharowywuje dla jakiejś (na dodatek nie swojej) firmy.
Przynajmniej zrobisz coś dla siebie, a jak ona lubi być poklepywana po głowie jak pies jak coś dobrze zrobi, to niech jeszcze ogonem pomerda ;)

Załączniki

• IMG_1539.jpeg
    IMG_1539.jpeg
    59,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
O właśnie to będzie nasz temat na dziś. Wasze odpały PMS owe 😆😁
Jak co cykl nie wysikałam 2 kresek, dostałam @. Pojechaliśmy w weekend na basen, mąż stanał tak, że wszyscy wysiedli a ja miałam tak blisko drzwi drugiego auta, ze może przecisnełabym się, ale zadrapała naszymi i się rozbeczałam, że jestem gruba, brzydka i nawet z auta wyjść nie mogę. Moja rodzinka stanęła, patrzyła na mnie co ja za dramę kręcę- a moj mąż
"i czego płaczesz już przestawiam i wyjdziesz"
I ja jeszcze wiekszy ryk - bo musi auto specjalnie dla mnie przestawić taka jestem wielka.

Do góry