aurii_orelii
Fanka BB :)
Jak mnie wkuriwa kolezanka z pracy.......kiedys moja cierpliwośc się skończy ale wtedy mnie zwolnią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz masz laparo, a potem 2 tygodnie l4. Później cionsz. Weź jeszcze wytrzymajJak mnie wkuriwa kolezanka z pracy.......kiedys moja cierpliwośc się skończy ale wtedy mnie zwolnią
mnie też ludzie z roboty wkurwiają do granic a jeszcze dziś się pojawił na onecie artykuł o naszym prezesie … jestem wstrząśnięta po lekturzeJak mnie wkuriwa kolezanka z pracy.......kiedys moja cierpliwośc się skończy ale wtedy mnie zwolnią
no muszę bo ja sie nie kłócę... we mnie się kumuluje a później to już tylko walę po ryju ale jest wredna cipa...Zaraz masz laparo, a potem 2 tygodnie l4. Później cionsz. Weź jeszcze wytrzymaj
jeeeny masakra… po takich historiach ciesze sie, ze mam 100% zdalna prace xdno muszę bo ja sie nie kłócę... we mnie się kumuluje a później to już tylko walę po ryju ale jest wredna cipa...
- przeciąg jest to zamkneła okno u siebie i otowrzyła u mnie. jak jej powiedziałm żeby zamknęła to usłyszałam "to się ubierz"
-byłysmy na spotkaniu u dyrektora omawiać ważna kampanię. Ja się przygotowałam ona oczywiście nie. Nie udzielała się bo g*wno wie o tej branży, więc wyrwała mój wydrukowany projekt dyrektorowi z ręki i powiedziała "ja to na tym zanotuję i poprawię".... no ku*wa...
Szanuje za cierpliwośćno muszę bo ja sie nie kłócę... we mnie się kumuluje a później to już tylko walę po ryju ale jest wredna cipa...
- przeciąg jest to zamkneła okno u siebie i otowrzyła u mnie. jak jej powiedziałm żeby zamknęła to usłyszałam "to się ubierz"
-byłysmy na spotkaniu u dyrektora omawiać ważna kampanię. Ja się przygotowałam ona oczywiście nie. Nie udzielała się bo g*wno wie o tej branży, więc wyrwała mój wydrukowany projekt dyrektorowi z ręki i powiedziała "ja to na tym zanotuję i poprawię".... no ku*wa...
takiej, to tylko po ryjuno muszę bo ja sie nie kłócę... we mnie się kumuluje a później to już tylko walę po ryju ale jest wredna cipa...
Chyba raz też opowiadałaś, że zajebała Ci projekt ? To ta,?no muszę bo ja sie nie kłócę... we mnie się kumuluje a później to już tylko walę po ryju ale jest wredna cipa...
taaaakkk to taChyba raz też opowiadałaś, że zajebała Ci projekt ? To ta,?