reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

też ćwiczyłam z Kołakowską ale ja jestem team ciężary, nie lubię skakać. Marzy mi się wrócić na siłownie, ale musieliby otworzyć też kącik z opieką dla dzieci :D
ja bym poszła na siłownie, ale się wstydze :p
spoko @LadyCaro, nie licz na to szczęście, że akurat Tobie przypadnie udział w katastrofie lotniczej 😂 ja w sumie na swoje około 100 lotów nigdy nawet nie załapałam się na jakieś poważne turbulencje, raz tylko koło było zepsute (ale opóźnili start i naprawili) i raz klimatyzacja - nic spektakularnego 😉

Walizka już spakowana? Bo ja już w niedzielę skomponowała zestawy ze wszystkich kupionych specjalnie na wyjazd ciuchów 🤣 i jestem gotowa do pakowania, a mam jeszcze 8 dni😎
taaa, spakowana, ale wlasnie zmienili nam godzine wylotu z 11:45 na 21:20 i jesteśmy strasznie wkurwieni, bo specjalnie wybieraliśmy tak, żeby nie lecieć wieczorem. I odrzucałam hotele, do których godzina wylotu była wieczorem..

reklama
a nie masz generalnie migrenowych bólów głowy przed okresem? Wiele kobiet ma je właśnie przed okresem albo w jego trakcie, są związane z hormonami
Nigdy mnie głowa nie boli, no chyba że jak mam kaca heh. A takich jak wczoraj nie miałam nigdy. Najpierw w dzień, ale wzięłam tabletkę to po ponad godzinie przeszlo. Potem znowu wieczorem mnie chwyciło, ale tak że wyłam z bólu. To było straszne, wszystko mi pulsowało, każdy dźwięk mi przeszkadzał i światło.... Dramat jakiś .

Przypomniał mi się filmik z tik toka jak żona do telefonu męża "wakacje" "spa" "spa dla żony" 😂
najlepsze, że to serio działa 😅

Byliśmy kiedyś u znajomych i poczęstowali nas wyrobem pewnej firmy, o której nigdy nie słyszałam. I rozmawialiśmy o tych "podslychach". Więc wzięłam telefon i zaczęłam powtarzać nazwę tej firmy. Wróciliśmy do domu, zasiadłam na kanapie, włączyłam ig i zaczęłam przeglądać storieski, a tam bum - reklama tej firmy 😅

Dziś oficjalnie 8dpo i 10 dzień po ovi. Myślicie że jak sobie jutro sikne to test będzie jeszcze sfałszowany przez Ovi? Wmawiałam sobie że wytrzymam do soboty bez testowania ale zaczyna mnie nosić 😂
dość duże prawdopodobieńwo, że będzoe sfałszowany. No i jak będzie kreska to dalej Ci nic nie powie - ciaża czy Ovi? niewiadomo.
Jak już tak mocno Cię trzęsie to zrób dla sportu :D może będzie biało to chociaż będziesz wiedzieć, ze ovi się wypłukało

Dziś oficjalnie 8dpo i 10 dzień po ovi. Myślicie że jak sobie jutro sikne to test będzie jeszcze sfałszowany przez Ovi? Wmawiałam sobie że wytrzymam do soboty bez testowania ale zaczyna mnie nosić 😂
może jeszcze być. Ale wiem, że dziewczyny po ovi robią czasem tak, że sikają codziennie na test jednej firmy i obserwują wybarwienie kreski :) jak zniknie i następnego dnia się pojawi, ale będzie słabiutka i następnego dnia się wzmocni, to można podejrzewać, że coś może być na rzeczy :)

Ja miałam kreskę po Ovi, 12 dpo. Wolałabym jej nie widzieć, bo zryła mi głowę i dała nadzieję. Jeśli nie boisz się tego, to sikaj, ale dużo prawdopodobieństwo, że wyjdzie Ovi 😕

Ja też strzykam ovi i nie sikam wcześniej niż 14 po ovi, bo boję się, że wyjdzie jakaś krecha i będę się niepotrzebnie nakręcała. Ale zrób jak uważasz :) Według ulotki niby przez 10 dni zaburza wynik, ale z tego co czytałam kiedyś do niektórym nawet do 12 pokazywało coś na teście.

Dzień dobry we wtorek :)
ja bym poszła na siłownie, ale się wstydze :p

taaa, spakowana, ale wlasnie zmienili nam godzine wylotu z 11:45 na 21:20 i jesteśmy strasznie wkurwieni, bo specjalnie wybieraliśmy tak, żeby nie lecieć wieczorem. I odrzucałam hotele, do których godzina wylotu była wieczorem..
Teraz coś się dzieje z kierunkiem Turcja i Egipt, moja mama w Turcji i godziny przestawione, koleżanka z pracy pojutrze do Egiptu i godziny przestawione ;/ Ja w zeszłym roku jeden lot miałam odwołany - Mediolan, a jeden opóźniony o 6!! godz. - Alicante. Teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość, by latać ;p

reklama
Do góry